![]() |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
враховуючи живучість сучасних девайсів приходиться купувати ось такі китайські примочки на додаткових 15000mAH (габарити 70х120х25 мм, без чехла, маса +-300 грам)
http://i.ebayimg.com/t/Dual-Output-1...(3g~~60_57.JPG ps в ході тестування заряду "примочки" хватило на 3 повних зарядки Nexus 7 і на 50% мій HTС що в сумі і дає значення близьке до 15000mAH. так шо гоупрошки під час BC вилазок буде від чого заряджати ) |
У темі 1 додатків
Теж недавно придбав схожий девайс, але взагалі фактично непотребуючий зарядки.
Живиться від сонця, хоча є можливість зарядження від компа, наприклад вночі, коли не має сонячного світла. Ну і варто відмітити потужність вмонтованої батареї - 3300мАh Вага 90 грам, а розмір ідентичний айфону |
теж задумувався на рахунок сонячної батареї з вмонтованим акумом, але на мою думку проблема 1) це малі обєми таких акумів, вони більше як буфери, 2) зарядка девайсу від сонячної батареї такого розміру займає тиждень ) але девайс гуд.
|
зарядка девайсу від сонячної батареї такого розміру займає ту саму кількість часу що від розетки!!!!
з секундоміром не звіряв, але візуально виглядає так як від мережі 10-дюймовий планшет теж заряджає, от по відчуттям довше це факт, але зовсім не критично |
а скільки займає повна зарядка акуму від сонячної батареї ?
|
Цитата:
там є залежність від того наскільки сильний і прямий потік сонця попадає на панель, навіть є для того індикатор, котрий світить з різною яскравістю при різному рівні попадання світла забув сказати що є вмонтований діодний ліхтарик) думаю всю інфу можна знайти в них на сайті Powertec щойно подивився на специфікації своєї моделі, і там заявлено що він не заряджає планшети, але насправді заряджає, чому я без сумнівів радий) |
Цитата:
Цитата:
|
|
Херассе у тебя в 83-м такая борода была!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:14. |