Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Rain 09.12.2009 17:28

ого, какой глюк тока шо был - я всю переписку между морозом и Яблоком не видел, капец. как так? а тут бац! и появилась!

mopo3 09.12.2009 17:29

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 43240)
ого, какой глюк тока шо был - я всю переписку между морозом и Яблоком не видел, капец. как так? а тут бац! и появилась!

Это нас перенесли из "Стажа катания". Так получилось.:oops:

Sheridan 09.12.2009 17:41

И не доколупаешься за флуд, т.к. Колыба :) Не забывайте о чате:

1. Там всё быстрее
2. Там реально смешно бывает
3. Там разрешена нецензурная лексика

Jolie 09.12.2009 18:16

Цитата:

Коментар від Офигелия (Коментар 42924)
Хочу поделиться красотой....у меня на окне рассцвела стая Амариллисов.:good:

P.S. К лыжному форуму эта информация никакого отношения вроде как и не имеет, но.... они такие белые, как снееееееееееееееег.... давит созналку бесснежье....давит.

Цитата:

Коментар від Katerynka (Коментар 42929)
Краса яка! ))
Пропоную створити клуб "Анонімних ботанів "
Добрий день-мене звати Катеринка і я .............. ботан! :oops:
В мене вдома розквітла орхідея, треба теж сфотографувати )

Як кажуть у нас на районі, "де троє, там і бутилка" :friends:.

Папрашу запісать мєня в клуб аноніних ботанів та орнітологів (я обожнюю квіти у вазонах та папуг). Капець, яке співпадіння, у мене теж дві орхідеї на цих вихідних зацвіли - одна біла-білосніжна, друга темно-фіолетова :girl_dance:. Все ніяк рука не доходить відзняти, мабуть завтра при світлі цим займуся :girl_in_love:.

Neon 09.12.2009 23:10

и... дивився тільки що профіль Джуніора і замітив, що сьогодні рівно 2 роки як він тут зареєструвався )))

Keks 10.12.2009 00:09

В газете "Бизнес" № 48 от 30 ноября 2009 г., была статья "ПриГОРюнились", в которой описывались отечественные горнолыжные курорты. В статье говориться что компания "Киевспортсервис" строит новый курорт в с. Верхнее (Львовская обл.). Курорт планируют ввести в эксплуатацию в 2010 году, протяженность трасс 12-20 км, планируют оборудовать парк для сноуборда и трассу для биатлона. Курорт может составить конкуренцию Буковелю.

Pertutto 10.12.2009 11:20

Не смог придумать, в какую тему вопрос задать.
Люблю смотреть из всех г/л дисциплин только ДХ. А тут, на днях, спасаясь от снеготоксикоза, смотрел супергигант и мало понял отличие. Чуть больше ворот...считай более извилистая трасса ДХ.
Или есть какое-то координальное отличие?

Bob_Kneissl 10.12.2009 12:05

Цитата:

Коментар від Pertutto (Коментар 43407)
Люблю смотреть из всех г/л дисциплин только ДХ. А тут, на днях, спасаясь от снеготоксикоза, смотрел супергигант и мало понял отличие. Чуть больше ворот...считай более извилистая трасса ДХ.
Или есть какое-то координальное отличие?

Якщо коротко, то це щось середнє між слаломом-гігантом і швидкісним спуском. Далі йде довжина та постановка траси, кількість воріт, їх ширина та колір. В супер гіганті ворота траси по черзі маркують червоними та синіми кольорами, а в швидкісному спуску всі ворота червоного кольору. Відповідно до постановки траси, швидкість, час її проходження теж різні та й лижі трохи коротші ніж в ДХ.:wink:

Skirental 10.12.2009 12:08

Цитата:

Коментар від Pertutto (Коментар 43407)

Скорее всего сюда: Кубок мира 2009-10 - Страница 8 - Горнолыжный Форум

Bob_Kneissl 10.12.2009 13:03

Цитата:

Коментар від Apple (Коментар 43432)
to Pertutto

Мое наследство от Каминского в части теории: супергигант - это элементы слалом-гиганта и downhill, трасса в сровенованиях длиннее, чем на Downhill и перепад высот больше. Я там уже точные цифры не помю, что-то около 2,5 км и перепад высот кажется пол-км. Downhill - это специальный скоростной спуск, тут трассы короче (около 1 км) и есть требования к наклону, к ровности трассы... Она не извилистая, а если я не ошибаюсь, разделена на разные зоны (зона разгона, остановки и че-то там еще), Плюс у нее трабования по ширине. Во! Вспомнила! Кажется к соревнованиям по скоростному спуску допускаются только мужчины. Типа риск.

Кажется как-то так.

Трошки не так. Для кожної дисципліни є свої вимоги FIS. Ось кільки витягів з цих правил::wink:, а в швидкісному спуску теж примають участь жінки на всіх етапах КС.:agree:

1000 Супер-гігант

1001.1 Технічні умови

1001.1 Перепад висот

1001.1.1 Траси для чоловіків: 400 м – 650 м.

1001.1.2 Траси для жінок

Для ЗОІ, ЧС, КС: 400 м – 600 м.

Для усіх інших FIS змагань: 350 – 600 м.
1001.3.4 Траса супер-гіганту встановлюється наступним чином:

Максимальна кількість воріт, відповідно змін напрямків руху, дорівнює 10% від перепаду висот. Якщо перепад висот у діапазоні 400-500м, траса повинна мати щонайменше 32 зміни напрямку руху; при діапазоні 500 – 650 м траса для чоловіків повинна мати 35 змін напрямків руху. Траса для жінок повинна мати мінімум 30 воріт. Мінімальна кількість воріт (чоловіки – 35, жінки – 30) враховує лише ворота, які змінюють напрямок руху. Якщо змагання для чоловіків та жінок проводяться разом (один старт та, відповідно, один фініш) для постановки трас діють вимоги, що стосуються трас для чоловіків (мінімум 32 зміни напрямку руху при перепаді висот менше за 500м \ 35 змін – при перепаді висот більше за 500м).

700 Швидкісний спуск.701 Технічні умови

701.1 Перепад висоти

701.1.1 Траси для чоловіків

Для ЗОІ, ЧС, КС: 800м (у виключних випадках 750м) – 1100м.

Для Континентальних кубків: 550м – 1100м

Для інших змагань FIS: 450 – 1100м (юніорські змагання – 700м).

701.1.2 Траси для жінок

Для усіх змагань: 450 – 800м. (юніорські змагання – 700м).
Інші параметри спортивних трас тут-Правила проведення змагань з лижного спорту FIS - ICR (International Competition Rules) | Федерація Лижного Спорту України

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:11.