![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Я не встигаю гнатися за пропозиціями, але все для друзів. Ігорку бум купувати вєртушку для товстунів, цифра в два рази меньша (460 було 220 стало) ми вдвох з екіпом і адмін в багажному відділенні, якщо не слухатись кєкса (хоче студіків розкормити), то і неона можна на мягкому щассі покатати. Діпа брати не будемо в нього хвіст важить більше від нього самого, а без хвоста він не полетить (вона його потім зйість) |
Я так розумію, що пачалося продовження серіалу "Мопед не мій, я тільки подав оголошення":secret:
|
Цитата:
|
Так выглядело небо над Ужгородом 23 июня :shock:
http://479217983.users.photofile.ru/.../152919855.jpg |
Интересно , читал-ли Booldozer эту историю , когда регился на сайте ?
Последний американский герой. "После этого он закрылся в мастерской. Практически его никто не видел. Наконец, 4 июня 2004 года, Химайер взял конкретный реванш. За все." http://marvinheemeyer.narod.ru/Image25.gif Мне попалось . Под настроение . Жестко и сердито . Хочется шось такое сотворить . Запостил softranger на trostian.com : Marvin John Heemeyer (NEVER FORGET June 4, 2004, GRANBY, COLORADO) |
Громадяни, питання до тих, хто зі Львова :help:
Потрібен телефон чоловіка, який живе біля Винниківського ринку (звати Ігор), він має прокат і вручну плавить та заточує лижі. Усіх хто в курсі, прохання кинути телефон у цю гілку або мені у лічку. Наперед щиро дякую :). |
Цитата:
|
Цитата:
|
2Jolie, моб: 80677248270, дом: 2755546.
Але краще звертайся на Південному до Роми: 80677722368, він зробить значно швидше... |
Цитата:
to Sera: данке велике, вже записала :ok:. А що це за Рома, що не чула про нього :). Якщо рекомендуєте і він файно робить, будемо до нього звертатись :wink:. |
Цитата:
|
Цитата:
|
2Jolie: Ще є такі координати, ящо цікавить то попробуй позвонити.
Повний сервіс з заливкою царапин 70-110 грн. в залежності від стану поверхні. Просто сервіс (канти в двох площинах і віск) 50 грн. Тел. 80500250037 |
вот и еще один Король ушел...
Майкл Джексон умер после приема очередной дозы демерола. Культура. ФОКУС |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:02. |