![]() |
У темі 7 додатків
вот такая красота стоит у нас в порту, легендарное судно ВМС Италии — парусник «Америго Веспуччи» (Amerigo Vespucci), который признан одним из самых больших и величественных кораблей мира. «Америго Веспуччи» – старейший корабль Военно-морских сил Италии, он был спущен на воду в феврале 1931 го, является копией 18-го века. Корабль оснащен двигателем. Корпус сделан из стали, но многие элементы сделаны из древесины. Максимальная скорость корабля под парусом — 14,6 узлов (27 км/ч). Экипаж парусника состоит из 278 человек: 16 офицеров, 72 мичмана и 190 матросов, судно полностью на ручном управлении , для того что-бы поднять паруса необходимо 150 человек , Маневрирование парусами и перемещение рей производятся исключительно вручную – с помощью конопляных канатов общей длиной более 30 км.)) Стоит отметить, что этот парусник участвовал во многих торжественных церемониях по всему миру (например — коронация британской королевы Елизаветы ІІ, празднование 200-летия США, Олимпиада в Афинах 2004 года и др).
|
Хто по курсам, що за змагання із стрибків з трампліну транслюють зараз по польському каналу TVP 1? У мене по сетеліту цей канал не настроєний, сам пробився по коротких хвилях, показує нараз погано, а я сама не вмію настроювати телевізор :(. Стрибають вроді у Закопане (ех, Закопане, юность моя, практики, Польска, перший раз каталася на кріселці і бачила такі високі гори, їхні методи управління туристичною діяльністю, до яких нам ще далеко і т.п.).
Я взагалі обожнюю стрибки з трампліну, і навіть одного разу зняла на камеру, як восени наші спортсмени, "молодіжка", стрибають-тренуються на базі у Ворохті - відео дуже кльове вийшло, думаю, колись виріжу і запощу тут. До речі, левова їх частка тренувалася саме на лижах Elan :agree:. P.S. Тільки що виступав Адам Малиш із Польщі - непогано стрибнув :good:. Я за нього вболіваю :secret:. Інший поляк, Роберт Краніц, теж нічого так стрибнув, 127 м, на півметра гірше. |
зараз іде літнє гранпрі... його по євроспорту показують :)
|
Ребят, повыбрасывайте телевизоры :)
|
Цитата:
А Євроспорт у мене не йде :(. Раніше йшов, а зараз закодований. |
До речі, сьогодні День державного прапора України!!!
З чим Вас, шановні екстремали, і вітаю!!! :Yahoo!: День Державного прапора України. Роздуми перед святом / 23.08.2009 / Статтi / finance.ua http://i.i.ua/photo/images/pic/2/0/2871102_ba419684.jpg |
Цитата:
...і парад буде в Києві!... |
Помер Тоні Зайлер
Відійшла справжня людина-легенда. 24 серпня помер Тоні Зайлер, єдиний австрійський гірськолижник, який став трьохразовим чемпіоном світу, 7-микратний чемпіон світу серед мужчин, один из трьох абсолютних чемпіонів світу в історії гірськолижного спорту.
Колишній спортсмен, актор, співак помер у віці 73 років. Більше тут: Ушел Тони Зайлер - Expert Ski Горнолыжный спорт: Умер трёхкратный олимпийский чемпион Тони Зайлер // ИА Спортком Зайлер, Тони — Википедия Moscow Ski "Горнолыжный бог" обрел вечный покой - ИнтерНовости.Ру |
трансляція відкриття 29.08.09. Donbass arenaTV
|
мда.... Ден з адміном зажгли.... в скіселекторі при виборі пунктів фрірайд/новичок виьиває повідомлення "Извините, но Вам рановато интересоваться фрирайдом."
|
Я в прошлогоднем скиселекторе такое уже видела, не ново :)
|
Цитата:
|
на рахунок чого спорити ?!?! шо чайникам нізя фрірайдити !?!?
пс ці всі розмови про фрірайд ще більше пробуджуть в мені бажання покататись... всьо я в сплячку до 7го жовтня :) |
Цитата:
+ 100, я от все хочу, а ніяк щось не виходить; мені до фрірайду як пішки до Китаю Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:25. |