![]() |
Цитата:
Ігорку ти погано рахуєш , в 19:00 треба було стілки, скільки Андрюха в 20:36 написав, потім стало БІЛЬШЕ нехватати :acute: Одні мінуса з тим іНетом, тут ще Ден розхвалив Оперу десяту, поставив, а вона ні фіга папки не шарить, W7 каже що через 4 дня заблокуєтся, і я вже два дні тягну свіжу зборку, як дотягую до 93% вона вже стає старою і приходится НАНОВО все тягнути. ПС а чого це ти жопарожца під арешт поставив? Літав там де не треба? |
Цитата:
Одесса - мама,Ростов - папа :aggressive: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Як думаєш? продавець дасть знижку на недостючу для мене суму? :wink: |
Цитата:
|
2Albertowych
Я тут уже скидку тебе прробиваю в паралельной ветке. :) ЗЫ У меня друг возит наборы легких самолетов (2-4х местные) под заказ в Украину. Вить, не интересует? |
Цитата:
|
У темі 2 додатків
Хлопаки! Та нащо Вам здався той ветольот- коштує дорого, бензин дорогий, лижників влазить мало.:aha:
Може вже краще такі варіанти::good: 1. Можна жити з всіма вигодами. 2. Не треба стояти в черзі на підйомник час пік |
Цитата:
Полный вес 680 кг Пустой вес 442 кг Топливный бак 67 литров Полезная нагрузка !!!238 кг!!! спасибо Витя,но покатаешь Неона или Дипа :friends: толстые мы с тобой, в экипе за 238 точно будет :crazy: не взлетим :nea: а если и взлетим, то не на долго :help: лопасти погнутся :D |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:27. |