![]() |
Усім дуже дякую за привітання і гарні побажання! Буду рада покатати на лижах в приємній компанії :aha:
|
:Rose: Jolie вітаю тебе з грядущім дєнчіком, побільше вільного часу для спілкування з друзями, щоб чарівна посмішка не згасала і гріла душу всім хто поруч з тобою.
|
ги... думав буду перший але нічого... вітаєм нашу Просто Прелесть ... всього найкращого... гарних засніжений схилів... мало ломів і гарну компані на тих схилах :)
|
И я думал, что буду первым :)
Джолл, это отлично, что у меня есть такая респектная землячка. Эмоциональная, искренняя, умница-красавица :) А теперь ещё и звезда! Благодаря нашему общему другу vik, c сегодняшнего дня в Киеве можно встретить такие вот календарики :) http://extreme.com.ua/images/jollhb.jpg Удачи тебе, Наша Прелесть. И давай чаще встречаться :) |
Юлечка! Присоединяюсь к поздравлениям. Здоровья, благополучия и семейного счастья.:Rose:
|
Ийа присоединяюсь к поздравлениям :))))
|
Очаровательная Джоллл :)
С Днем Рождения тебя. Яркого катания тебе, как с любимым мужем так и без него ( :mosking: ), Снега зимой, Яркого Гарячего солнца летом, всяческих сопутствующих приятностей и положительных эмоций Всегда УУУУУУУУУУУРРРРРРРРАААААААААААА :Yahoo!: :friends: :beer: |
Jolie, з днем народження! Міцного здоров’я, щастя "личного, наличного и безналичного" :wink: , багато пухнастого снігу і хороших друзів! :Rose:
|
Jolie з днем народження! Всього самого найкращого, оптимізму, щастя та здійснення мрій!
|
Юля, вітаю з Дєньчиком!!!! бажаю всьго найкращого- здоров"я, кохання, удачі......творчої наснаги, щоб борщ завжди був ще борщішим, яєшня ще яєшнішою, а життєва дорога щоб була такою ж теплою та щедрою, немов оті жовтогарячі соняхи в серпневе світ:Rose:ання!!!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:34. |