![]() |
Юра! Вітаю з круглою датою
|
Дорогий Юрабайк! ти мене прости,шо м не зайшла на вітальну сторінку вчора (тобто 57 хвилин тому),але ми тебе всією сім"єю,разом з кумами і сусідами вітаємо!!!дуже вітаємо!!!і бажаємо тобі великого щастя і процвітання! і файного зєтя!
|
Юрабайк, с Днюхой тебя! Море снега, океаны любви и горы сбывшихся желаний- всё тебе!:air_kiss:
|
упс... з самого ранку вишу на форумі а сюди чомусь не заглянув :unknown:
чомусь не чекав на привітання :oops: та був МЕГАприємно вражений, всім величезне спасибі. обіцяю все що набажали реалізувати , зиму обіцяють холодну і сніжну , будуть варіанти зустрітись\познайомитись\випити по філіжанці кави.:agree: 2igrus та ми і не дуже святкували... так .. з букофорумчанами випили по каві з морозивом 2 jordik я тебе прощаю, не переживай.. рано нам ще зітя, доця тільки на першому курсі універу... хочу в гориии:dance4: |
TH BD
знаю шо тут повідомлення тільки про Дн форумчан і друззів форуму, але сьогодні блукаючи по просторам нету наткнувся одну дату а саме
October 26, 1983 в цей день в одному з містечок штата Монтана народився о цей мега лижник який на сьогодні є одним з еліти світової NS/FR тусоки такшо давайте :beer: за Танера.. :Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!: http://www.redbullskiing.com/photos/DSC_2972.jpg |
Мы уже :)
Зачёт за фотку :) |
Моя милая девочка Стефания
Поздравляю тебя с твоим самым-самым первым Днём Рождения Столько всего тебе хочется пожелать... Даже незнаю что и написать... Я буду рассказывать тебе вечерами приезжая с работы... Смотря на твою улыбку, когда ты слышишь мамин или папин голос... Твое личико, как отражение твоих детских, простых и ярких эмоций....Твою ручку, которая совсем скоро будет клепенько-клепенько сжимать папин палец... Будь счаслива... Вместе с нами. Твои Мама, Папа и старшая сестренка Софи. Мы тебя крепко любим |
C пополнением Вас, друзья!!! Не болейте. Никогда. Будьте умницами.
Девчонки рулят :) Лон-персон - пора менять ник - ты уже совсем не Лон :) |
Урррраааааааааа!!!!!! Бодь, мы тобой гордимся и всей нашей семьёй передаём витаннячки!
Респект и уважуха! |
то Lone-person:
:Bravo:
Поздравляю!!! Здоровья и чистого снега по жизни. Пы.Сы. Смотри что б с бордерами не связалась. :crazy: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:12. |