Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Смешинки 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/310-smeshinki-2009-a.html)

Sheridan 05.08.2009 21:00

Yurez, зачёт!

Yurez 06.08.2009 22:43

Блин, боянище!!! (на ютубе просмотров уже больше 17 миллионов)
Но каждый раз, когда попадается этот ролик, заставляет улыбнутся и на пару минут забыть о всех траблах :)
Очень пазитифно!!!:good:

YouTube - JK Wedding Entrance Dance

Bob_Kneissl 07.08.2009 08:18

Одна молода пара жила в багатому районі ЛосАнджелеса. Вони полюбляли разом грати гольф у своєму районі. Та жінка мала звичку постійно комусь розбивати вікно. Ну от вони зібрались грати, а чоловік її просить:
- Тут дорогі будинки - постарайся не розбити вікна! Добре?
- Добре!
Та вже на 6-му ударі жінка розбиває вікно особливо дорогого будинку. Йдуть вибачатися. Підходять стукають в двері. Відчиняють. І бачать на дивані сидить, серед кімнати повної осколків скла, мужик і тримає в руках розбиту вазу. Вони починають вибачатися: "Вибачте, ми не хотячи". А він їм:
- Та не вибачайтесь, то мені треба вам дякувати. Я - джин. Просидів в цьому кувшині 1000 років, а ви мене звільнили. За це я виконаю вам по одному будь-якому бажанню, і одне залишу собі. Ок? - до чоловіка - Ну чого ти хочеш?
- Ну, 1 000 000 баксів, що року як пенсію!
- Ок! - каже джин, тоді до жінки, - а ти?
- А я хочу мати будинок-особняк в кожній країні світу!
- Добре! А моє бажання -каже джин - Я 1000 років не спав з жінкою, і хочу переспати з твоєю..
Чоловік подумав: "бабки маю, нехай спить", каже:
- Добре!
Бере джин жінку, введе її в спальню і там займається з нею коханням протягом кількох годин, а тоді каже
- Скільки твоєму чоловіку років?
- 35...
- І що він ще вірить в джинів?):agree:

Bob_Kneissl 07.08.2009 15:19

Йдуть два куми по дорозі до річки на рибалку, один другого питає:
- Куме, а ви не забули літруху горілки?!
- та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! взяв, канєшно взяв!
- Куме, а стопарі?!?!
- я вам шо, пацан? звісно є - оно калатаються!
- а закусь?
- а коли в мене закусі не було?
- стоп! а вудки ми точно забули
- ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось.. :D

У Києві на Майдані в автомобільній пробці застряв мужик. Раптом стук у скло.
- Що таке?
- Розумієте, терористи взяли Порошенка і Червоненка в заручники і вимагають 10 мільйонів долярів за кожного, інакше обіллють їх бензином і підпалять. Ми вирішили пройти по машинах, хто скільки дасть.
- Ну... Я – літрів п’ять...:secret:

Sheridan 08.08.2009 22:06

http://img521.imageshack.us/img521/4...1128013kz7.jpg

Powder 09.08.2009 09:29

Наши привычки глазами женщин!!! Я посмеялся :) Про нас, мужики - JokesLand - Самый лучший юмор сети

CLS 09.08.2009 12:48

YouTube - Bruno Kammerl jumps

Было оно уже, было
Sheridan

Ясно. ясно. ну удали

CLS

Bob_Kneissl 10.08.2009 09:20

Хто спритніший...:secret:
YouTube - смотреть всем

Bob_Kneissl 10.08.2009 11:54

Прийом на роботу....:secret:
В компанію, яка є провайдером Інтернету і за сумісництвом комп'ютерним магазином, у відділ підключення юридичних осіб і простих смертних до ADSL заходить дівчина років 20-ти. Передобідній час, хтось трендить по телефону з клієнтом, хтось розбирає договори - загалом, контора займається своєю справою. Дівчинка невпевнено підходить до першого менеджера, що попався, і говорить:
- Добрий день, я з приводу Інтернету.
- Хочете підключитися?
- Ні, я з приводу роботи.
- Наскільки я знаю, в наш відділ немає вакансій. А в який відділ ви збираєтеся найматися?
- Не знаю.
- Гм, гаразд, чим ви збираєтеся займатися в нашій компанії?
- Не знаю, я по знайомству прийшла, я умію друкувати на комп'ютері, мені сказали, що я працюватиму Інтернетом.
- ??? Пробачите, ким?
- Інтернетом.
У офісі запанувало мовчання. Люба перестала набирати повідомлення в аську, і зависла пальцями над клавіатурою. Ольга застигла з чашкою кави над підлогою, на шляху до свого столу. Міха на секунду впав в ступор, після чого продовжив спілкуватися з клієнтом, але набагато тихіше. Андрій посміхнувся, і вимовив:
- Так, та проходьте до мене, сідайте.
Андрій займався обзвоном потенційних клієнтів з приводу підключення, і наймати людей на роботу він не міг. Всі зацікавлено почали спостерігати за розвитком подій.
- Ви хочете працювати Інтернетом?
- Так.
- Чудово, яка у Вас ширина каналу?
У дівчини округлялися очі, Ольга поперхнулася в каві, Люба, трясучись, поклала лоб на клавіатуру і хрюкнула.
- Я вас не розумію:
- Просто ми повинні знати, яка у Вас ширина каналу, щоб припустити, скільки клієнтів Ви зможете обслуговувати за раз.
- ???
- Ну як же Ви не розумієте, якщо Ви працюватимете Інтернетом, то до Вас підключатимуться клієнти, які будуть Вами користуватися. Чим більше клієнтів до Вас приєднатися, тим краще для фірми. А якщо канал у Вас маленький, то багато клієнтів не зможуть законнектитися, а якщо зможуть, то будуть не задоволені якістю.
- Почекайте, якою якістю?
- Ну що Ви збираєтеся продавати?
- Інтернет.
- Ні, Інтернет це частковість, Ви продаватимете послугу. Ви працюватимете з клієнтами. Вашим завданням буде їх обслужити, причому так якісно, щоб клієнти зверталися тільки в нашу фірму. Ви повинні будете зробити послугу клієнтові, зробити для нього все, що він захоче.
Дівчина утиснулася в крісло, виставивши вперед свою сумочку як щит.
- Я передумала, я додому піду.
- Як же так, Ви навіть не хочете дізнатися графік роботи і зарплату?
- Ні, спасибі, до побачення.
Дівчина, схопившись із стільця, позадкувала до виходу, панічно озираючись. Хтось міг ще тримати себе в руках, хтось вже бився в істериці. Дівча вискочило за двері. Робота в офісі застопорилася на хвилин сорок.

Neon 10.08.2009 12:29

передобідній час це взагалі цікава штука... декілька тижнів назад... перед початком роботи на одному з обєктів заходжу в "нову лінію" в пошуках сітки... підходжу до продавця щоб запитатись що і до чого.. а він мені "вибачте але в мене обід" ... ну я як завжди немаючи часу... затримую його ще на декілька секунд і задаю йому питання... після якого його обідня перерва накрилась "мідним тазом"(причому по його ініціативі)...і саме смішне в тому що першу фразу про обід він сказа з певною зневагою ітд ітп... але після запитання "чи буде в них 20 000 квадратних метрів сітки" весь відділ перетворився на чемну і виховану прислугу :)

p.s. мож малость не в тему.. просто пост Bob_Kneissl нагадав цю історію :)

Natusik 11.08.2009 00:08

B9t: я вот думаю, чего б из дома такого на море взять, чтобы все меня увидели и сразу охренели
Кердяпкин: лыжи возьми

Bob_Kneissl 11.08.2009 07:42

Тренажер поламався...:secret:
YouTube - Тренажёр

Bob_Kneissl 11.08.2009 09:47

Прийшов дід до священика на сповідь.:secret:
- Святий отче, грішний я!
- І в чому твій гріх, сину мій?
- Та під час войни з німцями я ховав у себе в півници єврея.
- Та, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик.
- Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід.
- Так, це, звичайно, не добре, але ж і ти ризикував собою, сину мій!
- Дякую вам, святий отче, але в мене ще одне питання.
- Яке?
- Чи повинен я сказати йому, що война вже cкінчиласі?

Yurez 11.08.2009 09:58

http://www.tema.ru/rrr/kartinki2/file.jpg

Bob_Kneissl 11.08.2009 15:04

Прийом у лікаря...:secret:
- Лікарю, я б хотів, щоб ви поговорили з моєю дружиною.
- А в чому справа?
- Бачите, вона мені заявила, що за кожен раз, коли я з нею займаюся сексом, я повинен їй платити 40 доларів, лікарю!
- Так, таке іноді трапляється. Очевидно, у вашої дружини комплекс Електри, обтяжений невротичним синдромом, накладений на циркуляторную динаміку еротико-лімбичної пульсації в купі з вегетативною дистонією.
- Так це все мені ясно. Мені не ясно, чому я повинен їй платити 40? Якщо із всіх інших вона бере по 20?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:27.