Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Salseros 02.08.2010 19:03

У темі 1 додатків
Если бы не рука бабуси, держащейся за поручень, то можно было разместить в Смешинках. А так...

Salseros 02.08.2010 19:20

ролик "The Flower" опять навёл на мысль об отсутствии в минусах такой шкалы как "хрень какая-то...:unknown:"
:pardon:

Добавлено через 42 секунды

интересно, почему нарисовался отдельный пост , а не добавилось к предыдущему?

Jolie 03.08.2010 14:48

Боян чи ще ні?

Колесніков приміряє Олімпіаду на Львівщину | Українська правда

P.S. Плюс в тому, що нарешті вперше за еннну кількість років на Львівщині та й щось почнуть та будуть розвивати, зокрема, г/л інфраструктуру (вона в нас така "пошарпана" і застаріла). Однак не хочу я цієї Олімпіади, ой як не хочу....

SMR 03.08.2010 16:36

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 81330)
...Однак не хочу я цієї Олімпіади, ой як не хочу....

Почему так категорично? Гринпис? Или проблема в цветах униформы строителей и галстуках ген.подрядчиков?

Jolie 03.08.2010 18:02

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 81342)
Почему так категорично? Гринпис? Или проблема в цветах униформы строителей и галстуках ген.подрядчиков?

На це важко відповісти однозначно. Територія Славського та його околиць за останні років 10-15 і так змінилася, ніж це було до розвалу Союзу. Вирубали ліси, хаотично забудували місцевість, загадили навколишнє середовище. До чого це призвело - як тільки починається збільшення рівня води у р. Опір та у р. Славці, центр селища із його інфраструктурою та комунікаціями автоматично погружається під воду. Річна Опір Причому це триває, наскільки я пам"ятаю, вже не один рік підряд. Якщо цей проект із розвитком селища до підготовки Олімпіади таки візьмуться реалізовувати, то не думаю, що буде менше срачу, забруднень чи неконтрольованої забудови. Однак, визнаю, що цей проект територіально вигідніше розбудовувати саме на Львівщині, а не, скажімо, на Франківщині через кращу транспортну та комунікаційну доступність (це факт і це треба визнати).

Стосовно "проблемы в цветах униформы строителей и галстуках ген.подрядчиков". У Славському, як і на інших українських зимових курортах, місцевим готельним фондом заправляють як і місцеві жителі, так і приїжджі, причому рівень сервісу декількох тамтешніх готелів на голову вищий, ніж в аналогічних закладах у "Буковелі", Драгобраті і т.п. Приміром, один із найбільших відпочинкових комплексів у центрі селища належить власникам із Дніпропетровська, комплекс "Лагуна" із боулінгом - киянам і т.п. Тобто це нікого вже не хвилює, звідки ти приїхав, головне розробити стратегію розвитку свого бізнесу, розвивайся, надавай туристам свої послуги і не перешкоджай іншим працювати. Може й тому вістка про те, що донецькі купили "Динамо" нікого у селі не розстроїла, навпаки, всі зараз сидять і потирають руки з надією, що наступні сезони будуть більш вдалими, ніж попередні. При теперішній глобалізації це, "видите ли, не вредно". Головне щоб порядок був. Хоча порядок у нашій країні із нашими законами річ доволі міфічна.

Тобто у даної місцевості наразі є купа проблем, які потрібно вирішувати навіть не у контексті проведення міфічної Олімпіади, а у контексті розвитку даної території, щоб там було комфортніше жити та відпочивати (реанімувати дорожнє полотно, відновити роботу дитячих спортивних таборів та спортивно-оздоровчих баз, облаштувати джерела мінеральних вод, промаркувати вело-піші-кінні маршрути та садиби сілького зеленого туризму, облаштувати інфраструктуру навколишніх сіл Гребенів, Тухля, Лавочне, Рожанка тощо). Ви бачили, які там дороги? Це ж жах просто, ні зимою, ні літом нормально не заїдеш.

І ще один момент. З огляду країни, у якій ми живемо, я дуже сумніваюсь, що кошти, які виділяться на будівництво інфраструктури для прийому цього дійства в Україні у потрібному обсягу підуть на цю ж розбудову. Кошти на цю Олімпіаду, як і кошти на чергові вибори, будуть йти з наших з вами кишень, як от у Росії (NR2.Ru::: Коррупция сделает Олимпиаду в Сочи самой дорогой в истории / Каждый житель РФ «заплатит» за Игры около 200 долларов, подсчитали эксперты / 07.06.10 / Новый Регион – Общество). Я зараз працюю із фірмою, яка мала бути підрядником у будівництві та розбудові Львівського аеропорту до підготовки ЄВРО-2012. Так от, коли мені розповіли, у які рамки їх поставило керівництво області (тому дай, тому дай, а на решту ти будуть, за все і так відповідатимеш ти), чесно кажучи, вмить перехотілось у майбутньому відлітати і прилітати до Львова.

Не хочу вдаватись у полеміку, але проблем насправді є багато. І що найгірше, в кінцевому варіанті їх все одно буде "розрулювати" прості люди, мешканці тієї чи іншою місцевості та їхня районна влада. Бо з нашою владою і так все зрозуміло :fool:.

SMR 03.08.2010 18:23

:)Нипанятна.:)

Дабы не вдаваться в детали и не погрязнуть в дискуссии, попробую коротко.

По дороге, которую строят (ремонтируют) к резиденции Януковича, будут ездить не только VIP персоны.:wink:

klepakoff 04.08.2010 13:14

Jolie, все уже решено :) не переживай...
Зимняя Олимпиада 2022 года в Карпатах пройдет на базе "Тисовец" (ФОТО) | УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

Yurez 04.08.2010 13:42

Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 81417)
Jolie, все уже решено

Клёпыч, а разве уже есть решение МОК о проведении зимней олимпиады в Украине?! Или эти решения теперь принимают Колесников и Бубка по распоряжению Президента?! :crazy:

klepakoff 04.08.2010 13:47

Ну неспроста же они катаются туды-сюды :)

Yurez 04.08.2010 13:48

Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 81425)

ну конечно, им эта... по долгу службы положено :D

SMR 04.08.2010 13:53

Цитата:

Коментар від klepakoff (Коментар 81425)

Цитата:

Коментар від Yurez (Коментар 81426)
ну конечно, им эта... по долгу службы положено :D

Не. Всё намного проще. Присматривают места под заміський будиночок.:wink:

Sheridan 04.08.2010 14:07

У нас ещё никогда так долго не висел ни один Опрос. Надоел он на Главной уже.

Есть предложения? Чего-то мы не генерим...

Kaya 04.08.2010 14:58

Где Вы планируете кататься 2010/2011 ? (multiselection)
Занимаетесь ли Вы спец. тренировками для подготовки к ГЛ сезону ? (да, нет, другие виды спорта etc.)
Собираюсь ли я купить себе новые лыжи на сезон 2010/2011 ? (да, нет, уже купил, etc.)

Sheridan 04.08.2010 15:14

Вчерашние варианты:

Как я про#бал первые два месяца лета.

- как обычно, на работе
- хотел на море, но не смог
- бухал
- купил кондиционер!
- ой, уже август?
- хорошо вам...
- ура, каникулы

смешариков хочется. несерьёзных опросов...

klepakoff 04.08.2010 15:42

отлично - только синоним к слову прое%ал найти надо :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:23.