![]() |
У темі 1 додатків
Если бы не рука бабуси, держащейся за поручень, то можно было разместить в Смешинках. А так...
|
ролик "The Flower" опять навёл на мысль об отсутствии в минусах такой шкалы как "хрень какая-то...:unknown:"
:pardon: Добавлено через 42 секунды интересно, почему нарисовался отдельный пост , а не добавилось к предыдущему? |
Боян чи ще ні?
Колесніков приміряє Олімпіаду на Львівщину | Українська правда P.S. Плюс в тому, що нарешті вперше за еннну кількість років на Львівщині та й щось почнуть та будуть розвивати, зокрема, г/л інфраструктуру (вона в нас така "пошарпана" і застаріла). Однак не хочу я цієї Олімпіади, ой як не хочу.... |
Цитата:
|
Цитата:
Стосовно "проблемы в цветах униформы строителей и галстуках ген.подрядчиков". У Славському, як і на інших українських зимових курортах, місцевим готельним фондом заправляють як і місцеві жителі, так і приїжджі, причому рівень сервісу декількох тамтешніх готелів на голову вищий, ніж в аналогічних закладах у "Буковелі", Драгобраті і т.п. Приміром, один із найбільших відпочинкових комплексів у центрі селища належить власникам із Дніпропетровська, комплекс "Лагуна" із боулінгом - киянам і т.п. Тобто це нікого вже не хвилює, звідки ти приїхав, головне розробити стратегію розвитку свого бізнесу, розвивайся, надавай туристам свої послуги і не перешкоджай іншим працювати. Може й тому вістка про те, що донецькі купили "Динамо" нікого у селі не розстроїла, навпаки, всі зараз сидять і потирають руки з надією, що наступні сезони будуть більш вдалими, ніж попередні. При теперішній глобалізації це, "видите ли, не вредно". Головне щоб порядок був. Хоча порядок у нашій країні із нашими законами річ доволі міфічна. Тобто у даної місцевості наразі є купа проблем, які потрібно вирішувати навіть не у контексті проведення міфічної Олімпіади, а у контексті розвитку даної території, щоб там було комфортніше жити та відпочивати (реанімувати дорожнє полотно, відновити роботу дитячих спортивних таборів та спортивно-оздоровчих баз, облаштувати джерела мінеральних вод, промаркувати вело-піші-кінні маршрути та садиби сілького зеленого туризму, облаштувати інфраструктуру навколишніх сіл Гребенів, Тухля, Лавочне, Рожанка тощо). Ви бачили, які там дороги? Це ж жах просто, ні зимою, ні літом нормально не заїдеш. І ще один момент. З огляду країни, у якій ми живемо, я дуже сумніваюсь, що кошти, які виділяться на будівництво інфраструктури для прийому цього дійства в Україні у потрібному обсягу підуть на цю ж розбудову. Кошти на цю Олімпіаду, як і кошти на чергові вибори, будуть йти з наших з вами кишень, як от у Росії (NR2.Ru::: Коррупция сделает Олимпиаду в Сочи самой дорогой в истории / Каждый житель РФ «заплатит» за Игры около 200 долларов, подсчитали эксперты / 07.06.10 / Новый Регион – Общество). Я зараз працюю із фірмою, яка мала бути підрядником у будівництві та розбудові Львівського аеропорту до підготовки ЄВРО-2012. Так от, коли мені розповіли, у які рамки їх поставило керівництво області (тому дай, тому дай, а на решту ти будуть, за все і так відповідатимеш ти), чесно кажучи, вмить перехотілось у майбутньому відлітати і прилітати до Львова. Не хочу вдаватись у полеміку, але проблем насправді є багато. І що найгірше, в кінцевому варіанті їх все одно буде "розрулювати" прості люди, мешканці тієї чи іншою місцевості та їхня районна влада. Бо з нашою владою і так все зрозуміло :fool:. |
:)Нипанятна.:)
Дабы не вдаваться в детали и не погрязнуть в дискуссии, попробую коротко. По дороге, которую строят (ремонтируют) к резиденции Януковича, будут ездить не только VIP персоны.:wink: |
Jolie, все уже решено :) не переживай...
Зимняя Олимпиада 2022 года в Карпатах пройдет на базе "Тисовец" (ФОТО) | УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM |
Цитата:
|
Ну неспроста же они катаются туды-сюды :)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
У нас ещё никогда так долго не висел ни один Опрос. Надоел он на Главной уже.
Есть предложения? Чего-то мы не генерим... |
Где Вы планируете кататься 2010/2011 ? (multiselection)
Занимаетесь ли Вы спец. тренировками для подготовки к ГЛ сезону ? (да, нет, другие виды спорта etc.) Собираюсь ли я купить себе новые лыжи на сезон 2010/2011 ? (да, нет, уже купил, etc.) |
Вчерашние варианты:
Как я про#бал первые два месяца лета. - как обычно, на работе - хотел на море, но не смог - бухал - купил кондиционер! - ой, уже август? - хорошо вам... - ура, каникулы смешариков хочется. несерьёзных опросов... |
отлично - только синоним к слову прое%ал найти надо :)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:23. |