![]() |
Osja! С дНюхой тебя! всего тебе самого самого! Будь всегда здоров!
Добавлено через 1 час 23 минуты cap, Glosster ! с Днём Рождения! Удачи во всём и мягкого снежка! |
Цитата:
|
Osja, мої запізнілі щирі вітання! :oops:
Рада, що ви у нас з"являєтеся все частіше, так як ваші досвідчені поради дуже допомагають усім нам! Хочу побажати вам розширення географії катання, нових досягнень у підкоренні нових вершин та більше різнопланових поїздок! А також здоров"я, сімейного затишку, успіхів у кар"єрі та хороших людей на вашому шляху! Користуючись моментом, не можу не привітати ще одну хорошу людину та талановитого організатора Андрія in_search з його уродинами! :beer: Андрію, щастя, здоров"я тобі, здійснення усіх робочих та відпочинкових планів, а також завжди такої дружньої та теплої підтримки, яку ти маєш від своїх близьких друзів та співробітників! І пам"ятай, при першій же нагоді та снігопадів нас чекає Драгобрат :friends:. |
Vik, дружище! С Днюхой тебя, всего самого самого.....береги себя, побольше везенья и кучу всяких радостей тебе!:air_kiss::air_kiss::air_kiss:
|
Vik! З днем народження вас, здоров"я міцного, сезону хорошого:slalom: та здійснення всіх ваших мрій.:beer::beer::beer:
|
С Денькой, Wakerunner! еси я ничо не путаю
Ровного ветра, пухлого снега, ясного солнца, душевного умиротворения и счастья земного.. и неземного :) |
Всех стоматологов (если такие имеются среди форумчан) - с Международным днём стоматолога!
http://images.cards.mail.ru/11/09/c2...3408520911.jpg Цитата:
Зубастых, денежных и благодарных клиентов.... Высокого профессионализма и безболезненного оказания медицинской помощи... (эт я скорее Вашим пациентам желаю):wink: |
Vik!!! :friends: Відданих друзів, багатих замовників і щастя в сім'ї.
|
vik, wakerunner с Днём Рождения! Крепкого здоровья и огромной жизненной энергии!
Rain&Netka |
БрендМанагера Соломона з дєньчіком. Бажаю щоб всі нарешті зрозуміли що бренд Саломон найкращий, викинули свої фішера - росіі і прочу лабудєнь і вишикувались в чергу за супер брендом Саломон. :friends:
ПС ну Елан звісно викидати ніхто не буде :wink: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:57. |