![]() |
Kayja, Танюша! З днем народження тебе, щастя, здоров"я, хороших лижних сезонів, здійснення всіх твоїх мрій, любити та бути любимою.:air_kiss::Rose::Rose::Rose:
http://i054.radikal.ru/1001/3b/8d9c25b40aa8.gif |
Kayja,
Вітаю тебе з днем народження! Сонячних посмішок, приємних людей в оточенні і побільше позитивних вражень від кожного прожитого дня! :Rose: |
C днём рожденья, Kayja!:Rose:
Твой ник для меня звучит как победный клич настоящего индейца - "Кай-йя-я-я-я!!":). (Сразу представляешь тебя на склоне, летящей на блейдах между чайниками :slalom:) Желаю тебе по жизни такого же оптимистичного и победного настроя! |
Kayja, с Днюхой! Счастья, любви...много любви!:Rose:
|
Kayja, з днем народження!:Rose:
Побільше посмішок, сонця в душі і на вулиці, здійснення мрій і море оптимізму! |
Блін скільки всього пропустив.
WarGo, Scaramouch З минувшими ВАС. І нехай ваши бажання зійдуть з розуму від ваших можливостей. Кайя, сонечко закохане в життя. Щоб на твому життєвому небосхилі хмарочки з'являлися тільки тоді, коли ти їх захочеш. |
Танюша, щиро вітаю тебе з Днем Народження!!!!!!! Успіхів, палкого кохання та різнобарвного життя!!!!!!!:Rose: :Rose: :Rose:
|
|
Кая! З Днем Народження! Нехай твоя життєва енергія ніколи не згасає!
Rain&Netka |
С днем рождения тебя Татьяна!!!Оставайсяя всегда такой жизнерадостной!!!!Вообщем всего всего!!!!!!!!!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:35. |