![]() |
Neon, Funcarver, Stephan С днем варенья!!!:beer:
Леша хочу в Австрию на разминку с утра:wink: |
Крепкого здоровья, бездонного паудера, преданных и верных друзей!!! :friends: :beer:
|
Neon, Funcarver, Stephan, вітаємо ВАС з Днем Згущика!!!
нехай збудеться весь цей позитив, який вам тут сьогодні набажали! бажаємо вам дивовижних подорожей, завжди сприятливої погоди для різних туристичних витівок, багато сил та енергії, хорошого настрою, друзів вірних і кохання гарячого! Netka&Rain |
Ого-го сколько я упустил!:shock:
Начинаю исправляться... Всех имеников, а именно: waterboy, Roman111, slown, Funcarver, Stephan, Neon с Днём варенья!:beer: Будьте счастливы и пусть сбываются мечты!:ok: |
Neon, Funcarver, Stephan,
Мужики! С Деньчиком Вас!!! :beer: :beer: :beer: |
Funcarver, Neon, Stephan! Ну просто зорепад днів народжень! Хлопці, вітаю! Багато снігу у цьому сезоні, міцного здоров"я, якого б вистачило на всі подорожі, кохання, яке б надихало на подвиги та вірних друзів, які завжди будуть поруч!
Бажаю кожному зокрема: Льоша - втілення усіх задумів та планів, успіхів у діяльності, шикарних австрійських каталок та незабутніх літніх походів :friends:. Антон - вдалого завершення навчання, реалізації себе яко спеціаліста, побільше можливостей займатися тим, що тобі подобається. Ну і кохання, ясна річ :girl_in_love:. Стефан - побільше такого ж позитиву, який ви випромінюєте, хороших лижних, вело та авто- поїздок, цікавих звітів та незабутніх вражень :). |
Ха! Захожу на форум (в кои веки-то!), а тут Дни Рождения, понимаешь ли!:good:
Funcarver'у и Neon'у - мои наилучшие пожелания!:friends: Парни - всего вам наилучшего! Будьмо! :beer: |
Вить, ты налетался уже? Не пропадай!!!!
|
офф-топ
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Просто, завершился очередной лётный сезон. Для меня - очень удачный сезон. Четыре соревнования - четыре медальки. 1+2+2+2 :music: Теперь жду начала катательного... З.Ы. Упс! Кажись, начинаем оффтопить.:oops: |
Нестрашно. Старожилам можно :) В ясну с нами не?
Добавлено через 22 секунды Я всё потру, как закончим :) |
Имининников с Днем Варенья!
Крепкого здоровья! И чтобы хороршая погода преследовала вас! |
Funcarver, Neon! С Днем рождения!!! Здоровья, надежных друзей, много снега и всего-всего!!!:beer:
|
Леша, Антон с деньчиком вас:beer:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:19. |