![]() |
Цитата:
|
... или там тоже толпа с какого-то форума например
|
Цитата:
|
а я думаю це змова держ службовців, з метою позбавлення звичайних смертних насолоди від шоколаду мілка. народ розслабтесь...
|
Цитата:
|
Девиз Нетки на этой неделе.
http://cs10488.vkontakte.ru/u9177825/a_caaff0a9.jpg |
Цитата:
2 Netka. Повторю завтра та післязавтра голоси |
УВАГА!УВАГА!УВАГА!
щоб догнати шоколадного конкурента мікусю, потрібно 96 голосів. поки-що варіант такий: до 22 год створюємо ще по 6 доп. електронних адрес і 16 чоловік протягом години ! (1 раз на 10хв) наздоганяють тоту розфуфирену мілкусю. На форумі зараз 78 чоловік, всі свої, народ, виділіть годинку, пліз, на таке чоколядове діло!!! п.с на укрнеті скринька створюється за 1 неповну хвилину:help: FREEMAIL :: Доступ закрыт! |
У темі 1 додатків
Хочу проголосувати. Але маю проблему. Як відкрити цю мілку?
|
Насправді дивна ситуація, впродовж дня конкурент не додає жодних +, о 17.00 почалось масове набивання голосів, з 17год до півночі конкурент набрав з 313 вже 593 голоси...як таке можливо? виключаю як варіант голосування за конкурента якихось форумчан чи друзів з фейсбуку/вконтакте, бо тоді була б динаміка вдень, так як умене...а там суто хтось заходить на декілька годинок, щось намахлює і все, мілкусічка випереджує з шаленим розривом голосів.... мабуть мілка зажала шоколадки давати, от і мутять таке ))...
jordik, здається я заразила тебе теж шаленим азартом)))класно! дякую за такі стратегії! і класно вам завтра катнути на Буку! :) Це вже точно - масовий психоз)))) але веселий)) Які б не були результати, всерівно скоро нападає багато снігу і ми поїдем усі разом відриватись в гори! ура! :) ))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:39. |