![]() |
По моему у собачки боченочек на шее с горячительным;)
П.с. если бы не знал,возможно тоже бы не заметил.Спасательные собаки находили и откапывали людей под снегом,и чтоб сразу согреться у них висел боченок со спиртным:beer: |
І я не можу врубатися.:crazy:
|
А бочечку на шиї собачки Ви не помітили? Крім того це справжній сербернар. А чим вони в горах займалися? Рятували туристів, а в бочечці завжди був ром.:):):)
|
Сьогодні Тетянин день, а я знаю, що я тут не одна Таня! Отож вітаю усіх Тань з іменинами, щоб ви в своєму житті були, відповідно до значення свого імені, "устроительницами". А ще -вдалого і насиченого сезону! Будьте щасливими кожного дня!
|
поміняю свої пабліки на 2 дні на лижі з +- такою талією і довжиною(85мм,172см), але з скітур кріпленнями і камусами. обіцяю ставити бережно і акуратно. після себе афігенно напарафіню :)
|
бойан, не бойан:unknown:
альтернатива невысокогорному helliski, ну и просто - FUN http://www.motorcycle-usa.com/photog...ow-bike-17.jpg [youtube]kpz5AR95Dvc[/youtube] |
Цитата:
теперь представляем, как вы рядом на лыжах, глотаете СО2, вместо чистейшего горного воздуха и слышите рев вместо шуршания лыж. слить бензин, а потом...будем дружить |
|
У меня гдето дома до сих пор лежит такой
|
не нашел "Радио 86РК". Был и такой
упс.. нашел Soviet Digital Electronics Museum -- Home made RK-86 -- Самодельный РК-86 -- Коллекция советской цифровой электроники. проблемы с класификацией на сайте. Орион 128 тоже был самопалом |
Я свой даже как шпору использовал.
Учителя считали его просто калькулятором, а у меня там куча формул и констант забито было :) Ну и чуток всякие пробные программки пробовал писать для расчета чего либо, но на практике их использовал крайне редко. |
Ну вроде пару месяцов работал точно (я старался его почаще к сети подключать, посему батарейки менял гораздо реже)
|
Цитата:
|
|
Раз зайшла мова про вичислювальну техніку, то вставлю своїх п"ять копійок. Може хто пам"ятає ось такий радянський калькулятор:wink:.
Советский калькудятор (1963г.), предметы* На ньому рахувалися всі лабораторні, курсові та дипломні роботи :agree:. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:07. |