![]() |
Я свой даже как шпору использовал.
Учителя считали его просто калькулятором, а у меня там куча формул и констант забито было :) Ну и чуток всякие пробные программки пробовал писать для расчета чего либо, но на практике их использовал крайне редко. |
Ну вроде пару месяцов работал точно (я старался его почаще к сети подключать, посему батарейки менял гораздо реже)
|
Цитата:
|
|
Раз зайшла мова про вичислювальну техніку, то вставлю своїх п"ять копійок. Може хто пам"ятає ось такий радянський калькулятор:wink:.
Советский калькудятор (1963г.), предметы* На ньому рахувалися всі лабораторні, курсові та дипломні роботи :agree:. |
Цитата:
|
Біля 15-00 на територію лікарні швидкої допомоги приїхали мєнти, МЧС, поступив дзвінок про замінування лікарні, в який знаходилась Рижик.
18-15 прорвався нарешті до неї в палату, але порадившись вирішили лишатися. (перев'язка, крапельниці і т.д.) 18-25 облогу зняли. Мудак неадекватний подзвонив з тел. автомату 2 поверху лікарні і висловив своє незадоволення роботою лікарні. Там декілька тисяч хворих!!!. Додано через 3 хвилини У Львові правоохоронці перевіряють інформацію про замінування міської клінічної лікарні швидкої допомоги - Новини РБК-Україна Додано через 1 хвилину У львівській лікарні досі шукають вибухівку: люди покидають медзаклад - ZAXID.NET |
Лыжник | Смех продлевает жизнь
Время убивалка |
Я не знаю куда это..можно запостить...пипец
упс. убрала. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:52. |