![]() |
народ, таке питання: може хтось буде найближчим часом з Німеччини додому вартатись, напрклад з Франкфурта? посилочку шукаю як би отримати:angel: (почта не канає).
|
щотижня їздять автобуси(навіть 2 рази на тиждень) посилочка любих розмірів 30 євро :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Куди з ібея доставку вказувати щоб приїхала посилка в автобус? :) |
от це сама цікава частина :), я замовляв через знайомого в німеччині і він мені передавав автобусом. а якщо з ібея, хз... тре думати
|
з німцями реально домовитись -я навіть домовлялась, що в такий-то день і такій годині приїде незнайомий дядя і забере посилку у вас з хати (це був приватнй перевізник). у мене зараз посилка у подруги, але, от зараза, ніхто не їде в Україну з її отчення, щоб тото привезти. а 30ойро їй шкода платити(видать, платитиму я). тому маю ідею щодо того,щоб колективно купувати шось на їбеї ("Форучани атакують німецький їбей"):Bravo:, то всьо чесно проплачують і послка їде всередині німеччини), а потім хтось (може навіь і моя подруга за бабло,звісно,невеличке) то всьо пакуватиме в коробку і відправлятиме в Україну за 30 ойро, а ми, чесно роздєрібанивши суму доставки на кількість покупців, будемо тішитись :skiing::):)
|
Хороша ідея. Я планую почати шопінг. Буду мати на увазі дойч-базар.
|
А таможня что на это скажет? 200 ойро ограничение вроде как есть.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:25. |