![]() |
Jolie! Поздравляем тебя с твоим Днем Исполнения Всех Желаний!
Хотим тебе пожелать огромного количества снежных зим! И ни одной безснежной! Приятных склонов, Отсутствия ломов, Ни капли ненастья И много-много счастья! http://www.cool-birthday.com/b/gif/s_49.gif До скорой встречи в горах! Lyudalyu, Viking |
Дорогі друзі!
Дякую усім за ваші дзвіночки, смс-ски, повідомлення у лічку, на фейсбуці і на пошті, дякую за ваші теплі слова та підтримку, за те, що пам"ятаєте! :girl_in_love: Не сумнівайтесь, я теж вас усіх дузе і дузе люблю :friends:. Думаю, цієї зими та весни ми ще з багатьма з вас побачимось; так як круті покатухи цього року відміняються, думаю, мене має вистачити кілька разів на лайт-катання :). Поки що прогнозувати не буду, оскільки прогнози у наш час це непередбачлива справа, але вважаю, що у нас ще все попереду :ok:. Дуже тішуся за людей, які за останні півроку прогресують та ростуть - це теж стимулює і собі розвиватись далі :agree:. Дякую усім ще раз і до зустрічі у реальній та віртуальній реальності! :Bravo: |
Блин, опять я с опозданием...
Юлькин! Желаю поскорее вернуться в ряды горнолыжников! :) |
Ти думаєш, що всі витання тому що ти симпатична?
Ти думаєш, що тебе вітають за те що ти завжди привітна? Ти думаєш, що Люди привітні з тобою тому що ти "Просто прєлєсть"? Ти права! І дай Боже тобі сили і натхнення, завжди лишатися такою. Nhjkkm |
irorere, Іра!
З днем народження тебе. Здоров"я міцного, щастя безмежного, здійснення всіх твоїх мрій та класно катати так, як фотці.:Rose::Rose::Rose::beer: http://i069.radikal.ru/1101/85/4d4a7a0085d2.jpg |
Jolie, и я как всегда опоздала...:(
Но лучше поздно..Юля с Днем рождения Тебя! Женского счастья, море снега, здоровье на все каталки и похождения, любви. удачи!!! А так же хочу поздравить irorere, Іра! С Днем Рождения! Пусть сбываются самые смелые мечты! Девчонки! Всех Вам благ!!! |
Іра-irorere! З Днем народження!
Бажаю щастя і достатку, Мирного неба і тепла! В житті і злагоди, й порядку. Щоб доля світлою була! В роботі успіху й терпіння, У справах вічного горіння! Родинного тепла тобі і підтримки рідних та близьких! І обов"язково нових звершень у подоланні нових гірських вершин та крутих спусків! :Rose: |
irorere! С днем рождения! Хороших людей рядом и счастья:)
|
Ирина, с днем рождения!
Пусть покоряются все новые вершины. И не только в лыжах. |
irorere, тёзка! С Днюхой! Главное здоровья тебе и твоим близким, всяких радостей больших и маленьких, клёвых поездок, затяжных мегапаудэрных спусков, агрессивных карвинговых покатушек, волн нужных, ветров клёвых и сбытия мёчт!:Rose:
|
Іра-irorere! Принимай наши с Romashkoy поздравления. Здоровья, удачи и любви:Rose:
|
Borisimus,поздравляю с деньчиком!
Желаю крепкого здоровья и збычу мечт!:beer: Что б каталка была катательной и стрелялка была стрелятельной(только не в тебя). Всего наилутшего! |
Жека, с Днюхой!!!
|
нє Боря :friends: - і щоб твої бажання офігєвалі від твоїх можливостей.
|
Borisimus! С Днем рождения Тебя дружище! Всего Тебе и много! Счастья личного и наличного!!!:beer:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:53. |