![]() |
Нетка! Поздравляю!!!!!!
Пусть всегда сбывается все задуманное и никогда ни в чем не сомневайся! Желаю новых поездок, в хороших кампаниях, и летом, и зимой! Твоя любознательность восхищает! Тебя ждут Новая Зеландия, Австралия и ..чего там...Аляска). Оставайся такой же милой, веселой и любимой! Ромка! Mio amico italiano! Buon Compleanno! Nuovi percorsi, nuove salite e backcountry! Come Home! Amava le montagne ti aspetta, particolarmente Goverla!)) |
С Денчиком Celentano!
Пусть сбываются мечты... |
Celentano! -Рома!
З деньочком тебе! Здоров"я, всяких гараздів та багато мегапухлого снігу:beer::beer::beer:. |
Netka, з Днюшкою тебе :friends:
міцного здоров'ячка, бездонного паудеру, щирих радісних посмішок і нехай все буде по стільку :newschool: : http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5306716_n.jpg |
Netka, з ДР! Бажаю тобі теплого весняного радісного Rain'a із сонячною веселкою :)
|
Дуже-дуже дякую усім за привітання! Класно, що ви є у мене (а я є у вас:))! До зустрічі на ці вихі в Пилипці! :)
Всіх вас люблю, обіймаю, кожному цьом в носа :D :beer: |
Нетка, З Днем Народження!!!
|
Дорога Неточка, мої вітання! Мало не провтикала :oops:.
Будь завжди такою позитивною, веселою, хорошою та відкритою, якою ти є! Успіхів тобі та звершень у всіх сферах твоєї діяльності! Будь завжди щасливою та коханою! :Rose: |
slavič, с Днём Рождения! Будь здоров!
|
slavič, поздравления!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:32. |