![]() |
Сьогодні були на Плаю ,вчорашній сніг оживив схили,таке враження ,що знову зима.Траси в чудовому стані,все відратрачено,людей не багато,просто супер.
|
завтра ше має випасти. ото будем паудер бороздити!!!
|
Вчера катался на Плае..... Все просто офигенно :-)
Снег свежий (мин.10см), полное отсутствие людей,мороз -3.солнце,подготовленные склоны на 5-ку. |
зараз сніг валить як на три зими. зранку всі на цілину!!:skiing:
|
Були. До обiду траси як завжди супер, потiм - досить льоду. Людей багато було. Зранку дорога важкувата, заметiль i мiсцями слизько :(
|
Сьогодні на Плаї відмінили безлімітку. Байкот такому курорту і таким бізнесменам.:evil: :help: :aggressive:
|
так, це дуже позорно!!!
Добавлено через 4 минуты А мене видалили з форуму на сайті info@krasya,я написав що був на Плаю и як там обре підготовлені траси і людей нема. Ну тіпа я роблю рекламу іншому курорту.Це при тому що я був на красіі в цьому сезоні разів так 10-15 з дружиною і дітиною. А на Плаю 2 рази..... |
Цитата:
|
Звонил на плай сегодня,да безлимитку отменили полностью и навсегда.Связано это с тем,что часть бестолковых лыжников не могут подождать 5 мин. и лезут на подъемник сразу(через 2-3 мин), а карточка не читается ,тем самым создается затор, скандал и пробка,потому как ни вперед ни назад выйти не получается.
Вот и все. Неужели нельзя было просто подождать 5 мин(на карточке кстати написано) и катайтесь себе на здоровье по одной карточке хоть 10 человек. |
Цитата:
Цитата:
Думаю, что когда вводили безлимитку, не рассчитывали, что одним скипасом будут пользоваться (причем довольно коряво) как минимум 2 человека, а то и больше. В результате имеем очереди, толкучку на пятачке между турникетом и "красными воротцами", уплывающие вдаль пустые кресла. Ну и, конечно же, денежный аспект. Очевидно, прибыля таки упали. Хочется, конечно, написать грубо в адрес тех людей, которые ждали своих "коллег по скипасу" за турникетом или "а мы хотим ехать вчетвером" (вчера это реально поддостало), но не буду. Все это уже проходили на Буковеле... Я согласна, что ценовая политика комплекса оставляет желать лучшего. Но вот только повилось какое-то улучшение, как сами себе все и испортили. Обидно :( |
Цитата:
теж в неділю достала ситуація коли крісла завантажені на 70% і при тому черги. Я купив собі безлім, і звичайні поразові карточки для дівчини і ми мусимо стояти в черзі через то що якесь свинство економить і заваджає кататись іншим... З приємного: вчора, злий що відмінили безлім, поспілкувався з директором. Він сказав буквально таке: В неділю господар (з Києва) побачив що робиться і відмінив безлім до кінця того сезону. З нового сезону будуть і безлімітки і карточки самі будуть пластикові, і вони будуть магнітні (що не треба буде вже діставати з кишені). На це все вже є все відповідне обладнання, яке встановлене, просто австріяки (розробники системи) ще не до кінця все настроїли... Також обіцяв що буде як на буковелі можливість купити квитки (чи повитяжно чи безлім) літом по зниженим цінам. Казав що буде ще багато всього і курорт тільки починає розвиватись... Отож ждемо...:snezhok: А поки катаємось по разових витягах :slalom: і переплачуємо через те що певна к-ть дятлів пробувала економити плюючи на інших. :dance4: let it snow :) :newschool: |
Новини з Плаю:ранок10год., катається 10 чоловік. Гора підготовлена дуже добре на5+. На протязі дня,людей трошки підвезли. В годині першій навіть черга була, я не побачив ніяких не поняток і лижники були всі чемні. Мені здається,шо це все відмазка, шо в черзі бардак або не ті люди приїжджають в неділю. Можна було біля каси повісти об яву(червоним шрифтом), шо дія безлімітки через кожні 5хв. і т д. Подивились умніки погоду-зрозуміли,шо зима продовжується і вирішили бабла зрубати.:nea:
|
Цитата:
Цитата:
ІМХО Плай наразі монополія по рівню/якості послуг і близості до Львова (Ужгорода, Стрия, Трускавця...). І виграє він наразі за рахунок того що просто добратись. Поки конкуренти (яких по суті і нема) будуть втикати, то керівництво може спокійно проводити експерименти з введенням/відміною безліміток в залежності від погоди/к-ті людей. :slalom: |
Сьогодні був на Плаї. Все, як завжди супер, сніг валив цілий день,траси підготовлені,льоду не було взагалі. Верніть безлімітку-людей було дуже мало.:slalom:
|
може хто володіє інформацією- чи буде взагалі працювати підйомн. 03.04-04.04.10 -якщо ще залишиться сніг звісно ?...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:26. |