![]() |
В двох словах.
Powder days! |
Акції
Акційна ціна на катання з 16 січня до 20 січня 2012р становитиме: Бугельний витяг 10 грн. за 1 підйом Крісельна канатна дорога 15 грн. за 1 підйом Добавлено через 4 минуты яка несподівана щедрість !!!!!!!!! хто би міг подумати !!!!! |
syxmuk,
а що там з абонементами? Будуть? :crazy: Навіть якщо і будуть, туди не поїду. Кататись ніде, а по грошах виходить дорожче, ніж на Буковелі |
судячи з вебкамери людей нуль підйомник працює один невідомо для кого . поверніть абонимент хоча б на будні дні !
|
Може б то поїхати? :oops:
|
Цитата:
Бюджет каталки считали? Я о том что там нету абонементов. Если на целый день, то выгоднее на Буковель смотаться. |
vovchyk, Та я то так ))) Мислі в слух :)
|
Я б на Красії покатав.
Але ще не знайшов львів’ян, що туди їздять. |
Цитата:
|
Ездил в пятницу на Плай.Всё супер.Снег,склоны,сервис.Удивил факт.Вокруг села обесточены(накануне был сильный ветер),а курорт работает.Громадный дизель-генератор крутил всё это хозяйство.То-есть можно быть уверенным,что не зависнишь на кресле по причине внезапного отключения света.Так с нами и случилось.Под самым верхом пропала напруга (заглохла музыка и т.п.),повисели 2-3 минуты и всё поехало.Думали это только аварийно,чтоб людей снять.Нет, генератор дырчал целый день.Работают люди.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:49. |