![]() |
Цитата:
Ясно що з компанією веселіше. Ну, але ж всяко буває. Сніготоксикоз наприклад... в лютому... :| |
нє-нє, самому не варто!
краще вже сидіти вдома, читати/писати на форумі... :D |
А на кайзері є якісь кікери\дропи?
я би пострибати повчився... |
Vols, я смотрю ты умный очень
я вообще-то болел, и пока болел, искал компанию, а сегодня первый день на работу иду и могу кататься после обеда... а задрочки оставь при себе Martin, ну да, придеться самому ходить... ( |
Цитата:
??? Шановний orb1on, не знаю чого Ви так відреагували на коментар Vols'а??? Тут люди доброзичливі переважно... і Vols зокрема. Додано через 3 хвилини Цитата:
Але є парк "На Валах", той що біля Порохової Вежі, там є декілька перил (чи як їх там називають). А ті кікери/дропи напевно треба самому зі снігу робити. P.S. Якщо я не точно повідомив, поправте мене хтось. |
На Динамо (Кайзервальд) є два невеликі дропи, поруч, один біля одного. З насипу, на межі столу і нижньої частини траси (skier's left) Висотою 0,5 - 1,5 м. З хорошим приземленням.
В самому парку є багато класних місць. Декілька разів катали з Лисої гори - там при 50 см і більше снігу, доступним стає цілий скелястий каскад дропів... І по дорозі (стежці) від Лисої гори до Динамо є повно цікавих місць для катання. |
сорри если резко отреогировал, но я же по делу спрашиваю, зачем шутки свои вставлять?
|
катался на кайзере сегодня, немного укатаный снег, льда небыло, жаль подьемники не работали)
|
orb1on, відповів в лічку
|
сегодня снова ходил кататься, утром часов в 11 не плохо было, и людей не очень, а попоже проснулись дети с родителями и посреди трассы начали бегать с санками... ближе к 3 часам кататься было не очень, много снега было уже внизу... :(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:50. |