![]() |
Львів'яни, хтось може пояснити де цей Кайзервальд знаходиться? І на яких маршрутках чи трамваях туда можна доїхати? (я буду їхати з привокзальної)
|
2Abrikoska: дивись перший пост!!! з привокзальної як мінімум 217 маршрутка
|
Neon, там на першій сторінці тільки карта. А шо мені з тої карти, якщо я не на машині.
Ця гірка випадково не в Шевченківському гаю знаходиться? |
а це що ?!
Цитата:
|
Neon, дякую :).
Напевне це все-таки район Шевченківського гаю :), судячи з того що виходити на Мечнікова. Neon, вибач за такі питання, просто я там була років 15 тому |
Цитата:
Я перепрошую, :oops: а якщо я не голубий і в мене є авто? ЯК добиратись? :D |
Їдеш як в Шевченківський Гай. Після шлагбауму наліво (Гай направо) і до упора, там є місце для парковкі. Потім проходиш через сині ворота спорт школи Динамо і опиняєшся прямо на верху гірки.
|
Як там на Кайзервальді. Хто був недавно, напишіть будь-ласка:)
|
сьогодні гуляла біля траси...жаль лиж з собою не брала:(
снігу в парку дуже багато.але, нажаль, на самій трасі вже все зовсім до льоду стесано. підйомник працював до години 5 сьогодні точно. |
Позавчора о 17:30 прибув до підйомника - "мертво". (добре, що снарягу в авто залишив).
Написано, що працють до 20:00, а на справді все інакше, зустрів місцевого бордера, той прояснив ситуацію. Склон сподобався більш ніж ПЯ. Місце теж сподобалось, відносна тиша, природа. Помилувався вечірнім Львовом, далі за кермо і знову в матрицю божевільного руху міста:crazy: Респект Skodavod'у - вів мене по телефону у Львові краще за будь-який ЖПС. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:59. |