![]() |
Ukrainian Freeride Masters
![]() 8-10.02.2013 UFM Goverla FWQ 2* – змагання, що відбудуться в межах FreerideWorldQualifier, включені до графіку FreerideWorldQualifier 2013 і проводяться на підставі та у відповідності до затверджених правил FWQ. 22-24.02.2013 UFM Ai-Petri – змагання, що відбудуться на схилах на схилах Кримських гір та є відкритими для участі (без необхідності отримання ліцензії FWQ). 15-17.03.2013 UFM Backcountry Slopestyle – змагання з беккантрі-слоуспстайлу, що відбудуться в Карпатах та є відкритими для участі (без необхідності отримання ліцензії FWQ). Кожні з цих змагань є окремими незалежними подіями, і повинні стати якісним інноваційним проривом в історії українських фрірайд-змагань! UFM Goverla FWQ 2* – перші змагання серії FreerideWorldQualifier в Україні! UFM Ai-Petri – перші змагання з фрірайду на схилах Кримських гір! UFM Backcountry Slopestyle – перші змагання з беккантрі-слоуспстайлу в Україні! http://extreme.com.ua/news/UFM2013.jpg Детальну інформацію про змагання, умови реєстрації і участі, місця проведення шукайте на офіційному сайті Ukraininan FreeRide Masters Ukraininan FreeRide Masters У разі виникнення додаткових питань просимо писати: info@ukrainianfreeridemasters.net |
Цитата:
|
По слоупстайлу я не могу понять место проведения. Понятно что Карпаты, но где именно? Или пока ищут место/держат в секрете или я в упор нигде не могу найти инфу.
|
В идеале хотелось бы на склоне Брескульца провести. Будем смотреть по состоянию склона. Есть несколько подходящий вариантов по выше (склоны Говерлы). Пока рано об этом говорить. Ждем снега)
|
А что будут представлять из себя соревнования по слоупстайлу? Это будут установленные на неподготовленный склон рейлы и на рытые кикеры или исключительно естественный рельеф?
|
Вадім на рахунок регістрації на 2 і 3 етап питань не виникає....а можна ознайомити,як зарегіструватися на перший етап на Говерлі????дякую.
|
Backcountry Slopestyle - соревнования по фристайлу на естественном рельефе. Ни каких специально приготовленных и установленных препятствий на склоне не будет. На склоне при помощи флагов будут обозначены кикеры. Но при этом, райдеру не обязательно их использовать. Он может сам выбрать направление и использовать все возможности склона, в том числе и "маркерованные", для выполнения своей программы. По скольку данный вид проводится впервые, мы приняли решение не проводить квалификационные заезды. В место квалификации мы проведем тренировочную сессию. Каждый райдер сможет попробовать выбранную линию пару, тройку раз. Приблизительно, как то так). Более детально о положении и правилах можно будет ознакомится позже на сайте соревнований ukrainianfreeridemasters.com.
С правилами регистрации на UFM Goverla FWQ 2* можно ознакомится - Calendar & Registration - Freeride World Tour, а также позже на сайте соревнований ukrainianfreeridemasters.com. Регистрация на соревнования FWQ будет открыта с 4 декабря. |
Хтось вже зарегіструвався.....читав.....всерівно все ще не зрозумів....хто має досвід регістрацій на такі міроприємства?
|
Цитата:
|
наскільки я розумію там потрібно внести 8 ойриків))але не можу знайти де саме і як це проплатити...)чи все набагато простіше ніж я думаю?)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:19. |