![]() |
@Sheridan, Big Up! :good:
А ще чекаємо на редбул медіа хаус з Days of my Youth. До речі мене здивувало, що не було показу заключної частини трилогіі Jeremy Jones'а. |
Цитата:
Higher нам Тетон пытался продать, но я отказался, чтобы не подставлять Гапко. Слышал, что он делает его премьеру во Львове через 2 недели. |
незнаю що там робить Гапко, але я особисто запрошую всіх львівян та гостей міста 12 грудня на показ ALMOST ABLAZE
показ відбудеться в кінотеатрі Планета Кіно IMAX (King Kross Leopolis, с.Сокільники, вул. Стрийська 30) 12 грудня 2014 року. точний час показу та місця продажу квитків будуть оголошені незабаром |
Цитата:
|
ну може для когось і буде 3D ... там бар недалеко )
|
Дорогі друзі, шанувальники екстремального кіно!
Змушені Вас повідомити, що показ фільму переноситься на невизначений термін, тому продаж квитків тимчасово заморожується. Відкриття лижного сезону викликав сплеск поїздок в гори, а це зумовило те, що багато бажаючих, які б хотіли дивитися фільм - будуть за межами Львова і будуть займатися тим, про що знятий сам фільм, а саме - підкорювати снігові вершини і отримувати задоволення від спусків в повній гармонії з природою :) Новини щодо майбутнього показу фільму ALMOST ABLAZE будуть в мережі facebook. Тому не хвилюйтеся, ви будете знати. Гарного Вам всім лижного сезону і пухкого снігу! Інформація про повернення квитків за телефоном +380634794845 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:05. |