![]() |
to mz_mozg:
Оффтоп, але хочу вас запитати, так як дуже зацікавило: у ролику "Переможці категорії жінки-сноуборд" пісеньку якого виконавця використано? Дуже сподобалося, але наразі не вдалося ідентифікувати :ok:. |
Нет проблем - молодая английская тетачка Lady Sovereign, трек Jigsaw с одноименного альбома (2009).
|
Нарешті довгоочікуване відео в категорії ЛИЖІ :Bravo:
Переможці в категорії "Чоловіки-Лижі": (сорі за помилку в титрах :)) YouTube - ZLYDENb FREERIDE CUP 2009 - SKI MEN Переможці в категорії "Жінки-Лижі": YouTube - ZLYDENb FREERIDE CUP 2009 - SKI WOMAN |
Ура, дочекались!
подивилась відео і стало мені соромно :oops: щось тоді катання зовсім н пішло :unknown: але, я думаю, все ще попереду - цікаві сніжни схили, достойні суперники і шалені вечірки :Yahoo!: ще раз дякую за фест :) |
Нема за шо. Наступного року плануємо як мінімум не гірше :).
|
2mr_mozg: але попередьте як мінімум на за місяць півтора.. а то незавжди є час :)
|
Не питання... але і в цьому році повідомили за 3 тижні - реально налаштовані на участь райдери приїхали :pardon:.
|
to mr_mozg:
Подивившись на відео, викладені вами, я в черговий раз для себе відзначаю, що ваша команда дуже вдало підібрала пісні для відеоряду :good:. Так би мовити, саундтреки удались! :ok: |
Красно дякую за компліман :agree:, приємно.
Перекажу добрі слова команді (тобто собі :crazy:). |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:36. |