![]() |
RollerQuest Ив-Франковск ОТЧЕТ (!)
-17.05.09 буде проводитись Roller Quest в центральній частині Івано-Франківська.
-Кількість команд - необмежена -Учасників в команді - 4-5 чол -Членський внесок - 50 грн. з команди. -Початок о 12:30 -Кінець о 16:30 Призи: І місце - 500 грн. ІІ місце - 250 грн. ІІІ місце - 100 грн. ПРИЄДНУЙТЕСЬ!!! МАССА ВРАЖЕНЬ І ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ НЕ ЗАВАДИТЬ=))) -ОБОВЯЗКОВО!!! Аптечка з бинтом, ватою, перекиснем водню, зеленкою і лейкопластирем !!! Доп информация по телефонам 80631924212 \ 80681041352 Назар P.S. Я уже собрал киевскую команду - билеты куплены :dance4: Надеюсь увидеть Ужгородских ребят !!!! :beer: И обязательно присуцтвие jordik c мужем - принимайте гостей ! :friends: |
Цитата:
Код представляет собой простое сочетание букв и цифр, но чтобы найти его, Вам придется приложить немало усилий. Квест – это море новых полезных знакомств, интересное общение, увлекательный отдых в кругу таких же неординарных личностей, как и Вы! Игра позволяет не просто интересно провести свободное от работы или учебы время. Здесь вы можете развить свои способности, открыть в себе новые таланты, научиться действовать самостоятельно и командно в нестандартных ситуациях. Ну и само-собой в РОЛЛЕР-КВЭСТЕ участвуют люди на роликах. В данном конкретном мероприятии возможно будут и дополнительные этапы - типа конкурс трюков - для возможности набора очек ! |
Цитата:
Да и незнание добавляет азарта !:dance4: И тут еще такое дело : Станислав - это как бы моя motherland. |
2 waterboy
GPS рулит, там по моему есть функция пешехода)))))) |
Цитата:
У меня на запоминание карты центральной части нового города уходит до пол-дня неспешной ходьбы (уже проверено в Харькове, Донецке, Полтаве, Ужгороде, Одессе...) а на ролах и то быстрее сориентируемся :good: Франковск - небольшой город :oops: Читайте отчет о поездке ! |
гогоу! я про події в місті дізнаюсь тут)))
ділова пропозиція(чоловік "за"обома ролами) -візьміть його в команду- буде вам гід мєсний.)))це серйозно. тіко защіти в нього нема. якщо у вас повна команда, можемо вас на велосипеді супроводжувати( іван-сусанити). тел.8063-998-77-88(Андрій)або я 8063-275-24-75 |
Так було дійсно класно як для першого разу.:dance4:
Дуже радий що приїхала команда з Києва ми завжди раді гостям.:friends: Думаю якщо буде квест №2 буде дуже багато гостей ото буде двіж:beer: |
І від себе щось напишу: маю приємні враження від цієї акції (я була в команді підтримки)))
по-перше Waterboy дуже позитивний, песпективний і здібний юнак. команда киян теж від нього не відстає!!! рада знайомству з капітаном. так тримати!!! мій чоловік, прийшовши додому, довго "сокрушался по поводу" "Скрипаля на даху"...Хлопці знають, що то таке,а Адрій не міг собі цього простити))) У нього теж позитивні враження- кості розім"яв і молодість згадав. А то вдома засидівся, вже й "старческ маразми" проскакувати починали... а оцей хлопчик, котрий на на фото "Їх розшукує міліція" посередині в червоній футболці- то наш студент (медуніверситет), він на фортепіано ще й класно грає. Отаке. |
Цитата:
Цитата:
А разгадали спонтанно - спросили мужика, где искать скульптуру такую, а он говорит: "каку нафик скульптуру, я директор театра, где постановка такая идет" :ROFL: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:55. |