![]() |
Кто будет морозиться фотографироваться - будет носить мой рюкзак!
|
я его продам пойду еси шо!
де у вас во Львове барахолка? :) Фотик нормально потянет, можно буит на неделю во львове остаться, а потом еще на кавказ сгонять)))) |
Цитата:
|
Поел, сделал бутеры, собрал сумку, до выезда 10минут ... до встречи! :friends:
P.S. защиты маст хэв! |
Эй, Вотер! подожди меня! бегу!
Всем пока)) до встречи) |
Moric подъедет в воскресенье :)
|
и.... буде 24 екстримала... тре десь забити місце на вечір, а то можем і незнайти стільки вільного місця....
|
Та все вже є!
|
Цитата:
|
Альбертович, ну и хрен с ней.
Neon - ты смешной :) Я, если бы умел, Кайе поставил бы памятник при жизни. При такой загруженности на работе, сделать для гостей ВСЁ, и быстро, это нужно быть большой умницей. Кайя, респект и уважуха :friends: |
Цитата:
Взагалі то Джолі. :girl_in_love: Сьогодні вона робила оте ВСЬО для вас і нас всіх. |
ну все, викликаю таксі, їду на вокзал, сідаю в поїзд і завтра о 06:40 - привіт, Лембергу)) :preved:
З нетерпінням чекаю зустрічі з усіма :girl_in_love: |
Усіх приїжджих та львівських лижероллерів чекаємо у суботу о 19:00 у ресторані "Хмільний дім Роберта Домса", що на вул. Клепарівській 18 (колишній "Золотий колос"), біля Краківського ринку - Хмільний дім Роберта Домса , фотомандрівка - WELCOME.lviv.ua - Хмільний дім Роберта Домса, у Львові .
Приходьте, поп"ємо живого пивця! :beer: Наш зал другий (середній), якщо що :friends:. |
ОТЛИЧНОЙ ВАМ КАТАЛКИ! :)
|
Вот и я побежал на поезд. Встретимся завтра во Львове:girl_in_love:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:15. |