![]() |
Цитата:
Цитата:
Лидер сборной Украины по горным лыжам Иван Ковбаснюк: "С горы в Пакистане забирали на военном вертолете" - Новости спорта - Украинский гор:agree: Щоб писати такі побажання:agree:, спробуй походити трасу SG від душі і на максимумі на Буковелі, яка набагато коротша і не така льодяна, як на ЧС і КС.;) |
Цитата:
Я також хочу щоб наш збірник проїхав агресивно, на максимумі своїх можливостей. А шансів попасти хоча б в 30-ку дуже мало. Це, на жаль, реалії сьогоднішнього рівня г/л в Україні. І проблема є не лише в фінансуванні, а й в тому, яку "ціну" готові заплатити самі спортсмени за високі результати. Особисто доводилося спостерігати деяких наших "звьозд" г/л спорту (як дорослих, так і підростаючих) і висновок один - майже ніхто не хоче "пахати з ранку до ночі". А лише такою ціною можна добитися якогось результату. Статтю з коментами Івана читав. Хотілося б більш зрілого розуміння і бачення ситуації від лідера нашої збірної. Загалом, побажаємо йому успішних стартів і високих результатів. |
А тем временем ЧМ подходит к завершению, не самый интересный, но и не самый слабый, я так думаю )
Из того что понравилось - Мужчины Суперкомбинация Слалом Похоже ссылка не идет, блокируют на работе 8( https://us14.proxysite.com/process.p...gVRXOyYm9w&b=7 Добавлено через 4 минуты У женщин, в спец слаломе, не было равных Микаэле Шиффрин https://us14.proxysite.com/process.p...kWCnHjJjgw&b=7 |
В сьогоднішньому слаломі Оля Книш зайняла 49 місце (з 49, що фінішували) з 17,72 с відставання від лідера.
Позитивно хоча б те, що в першій спробі вона була 59-ю (з 94), що дозволило їй стартувати в другій спробі. Буду вдячний, якщо хтось підкаже де знайти відео її виступу. |
Цитата:
Цитата:
Всё равно уж лучше как-то, чем совсем никак. по крайней мере есть с чем сравнить и понятно куда двигаться. |
@spitzer, :acute:Який же ти не уважний, помилка в прізвищі- в тебе Иван Косбаснюк, а правильно Иван Ковбаснюк;):friends::beer:
Додано через 17 хвилин Цитата:
|
Цитата:
Для справки, буквы "в" и "с" на стандартной раскладке клавиатуры находятся рядом, можно ненароком не туда попасть. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:21. |