germanec666 |
11.12.2018 18:53 |
Цитата:
Коментар від Dobermann
(Коментар 335206)
А що там розуміти, я ж про їхні основні мотиви написав:
1. задовільнити свої амбіції/комплекси (типу "ми самі круті", найбільше золотих медалей маємо) - через натуралізацію кращих спортсменів з інших країн, можливість допінгових замуток, психологічна підтримка своїх спортсменів, ... Такі речі можливо лише на "своїй території" організувати.
2. пиляння бабла - при організації змагань такого масштабу можна непомітно багато грошей "закопати". Їхня олімпіада чи не найдорожча. Так само, як стадіони до чемпіонату з футболу.
А щодо умніка - то Яник в свій час також хотів олімпіаду в Буковелі і Славську провести. Але там лише один мотив був - побільше "закопати".
Хіба ні?
|
это все понятно. к сожалению, допинг принимают все, кто хочет серьезных результатов. оказывается норвежские лыжнкики в большинсвте своем астматикики,как и американские бегуны.по этому обвинять Россию, в том, что там на гос. уровне создана система допинга, как минимум неадекватно. но двойных стандартов не отменяли, обидно что убили олимпиаду этими решениями. https://pikabu.ru/story/astmatiki_iz...alidyi_5696699 вот очень интересно
по поводу бабла, это проблемы россиян, главное чтоб они были.
ну а после евро 2012 наша экономика показала, что она чуть не треснула от таких непомерных расходов. поэтому я думаю, что олимпиада 2022, если не ишибаюсь, осталась бы прожэктом
|