![]() |
Гонки в Оре отменены
Audi FIS Women's World Cup races in Are (SWE) Cancelled |
Етап у Кранйска Гора також відмінили, що було цілком очікувано. :(
Audi FIS Men's World Cup races in Kranjska Gora (SLO) Cancelled Таким чином, кубки роздали за поточними результатами: великі глобуси отримали Кілде і Бріньйоне. Звичайно, при проведенні всіх етапів результати могли б бути і трохи іншими, але вони в цьому точно не винуваті. Тому від душі поздоровляємо їх з видатними досягненнями! :Bravo: The World Cup has a New Champion - Aleksander Aamodt Kilde! Federica Brignone makes Italian history! Підсумки: Великі глобуси: Кілде і Бріньйоне Швидкісний спуск: Фойц і Сутер Супергігант: Кавізель і Сутер Гігантський слалом: Крістоферсен і Бріньйоне Слалом: Крістоферсен і Влхова Комбінація: Пінтуро і Бріньйоне Паралельний слалом: Мєлар і Влхова :Bravo::good: |
Цитата:
Сезон дуже цікавий і конкурентний. Інтрига зберігалася протягом всього сезону. Як казав колись в мультфільмі попугай Кєша: "На самому цікавому місці..." цю інтригу не дали нам додивитися до кінця. Чекаю на продовження в наступному сезоні. @HappySkier - хочеш-не хочеш, але Ми довіримо Вам висвітлювати тут всі події КС наступного сезону. Пропоную, з улюбленого Вами Зольдена організувати пряму трансляцію першого етапу КС сезону 2021 спеціально для нашого Форуму :) |
Цитата:
!!! Впевнений, що відзначати тільки мене у веденні теми КС цього року зовсім несправедливо! :agree: Хотів би зазначити величезний вклад @Джигит :good:, який почав цю тему і, мені здається, у нас все ж таки були щонайменше два монологи, які іноді навіть переходили в діалог. Та й інші форумчани, @Dobermann, @Barkas та інші приймали участь. Але хотів би додати, що монологи однієї особи читати значно менш цікаво, ніж обговорення багатьма форумчанами. Крім того, монологи писати значно важче і менш цікаво, ніж приймати участь у дискусії. :agree: Тому дуже сподіваюся, що в нас в наступному сезоні буде цікава і конструктивна дискусія багатьох форумчан. Цитата:
Але в мене весь час як ось тут, тільки прямо навпаки. .. сам не хочу .. - YouTube Вже років три, як "сам хочу", але ніяк не виходить. :( Будемо сподіватися, що на осінь коронавірус подолають, і в мене на цей раз, нарешті, складеться поїхати на відкриття сезону КС. |
Anna Veith/Fenninger Похоже завершила карьеру в КМ :Bravo:
Anna Veith said Goodbye | FIS Alpine - YouTube Огромный талант, трудяга и Боец!!! Аххх, если бы не травмы... Anna Fenninger "Dreams" - YouTube Умница-Красавица :good:на Нее можно смотреть вечно :agree: Anna Veith || Fight Song - YouTube Успехов Анне в гражданской жизни, семье, Здоровья и Любви!!! |
Так, Анна - велика спортсменка! :Bravo:
Такі роблять історію. Шкода, що на останній Олімпіаді у неї так несподівано Ледецка забрала золоту медаль. Хоча Ледецка - молодчина, але, я думаю, Анна, якщо чесно, заслуговувала золотої медалі більше. В побажаннях приєднуюсь до @Джигит-а. |
|
Традиційні етапи нового Кубку світу 2020-2021 у США та Канаді вже остаточно відмінили із-за COVID-19. :cry:
Але на сезон 2021-22 планується повернення, якщо все буде добре. Попередньо вони будуть перенесені у чоловіків до Val d’Isere (FRA), а у жінок до St. Moritz (SUI) та Courchevel (FRA). Будемо сподіватися, що у Європі ситуація вже ж таки не буде такою критичною, як у Америці, і тут етапи Кубку світу не відмінять. Update on Audi FIS Alpine World Cup North American Races |
Дві новини про видатних лижників, які отримали травми під кінець минулого сезону: одна гарна, одна сумна.
Гарна - Домінік Паріс відновив тренування на снігу і відчуває себе після першого дня катання добре і задоволений своїми першими поворотами. :good: Dominik Paris back on snow! Побажаємо йому швидкого і повного відновлення! :beer: Сумна - ще одна видатна спортсменка Вікторія Ребенсбург, на жаль, оголосила, що залишає великий спорт, оскільки відчуває, що ця травма не дозволить їй піднятися на звичний для неї найвищий рівень виступів. :cry: Вікторія за 13 років виступів здобула багато великих перемог: 2 олімпійські медалі, одна з яких - золота. 2 срібних медалі чемпіонатів світу. 19 перемог у Кубку світу. 48 подіумів у Кубку світу 3 глобуси у гігантському слаломі. :Bravo: Viktoria Rebensburg retires after 13 years Побажаємо їй здоров'я та успіхів у новому незмагальному житті! :Rose: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:58. |