![]() |
Кубок світу WC в Wengen , Slalom Men - Run 1::good:
Після першої спроби::agree: 1.KRISTOFFERSEN Henrik-51.27 2.FELLER Manuel-51.38+0.11 3.FOSS-SOLEVAAG Sebastian-51.85+0.58 Морозна погода, сонячно, складна траса. В стартовому протоколі 67 спортсменів, з першої 30-и не фінішувало 2 спортсмени. JAKOBSEN Kristoffer зачепив тичку та не фінішував.:( В другій спробі знову буде заруба між першою десяткою. Результати не дуже щільні, в 1-й секунді помістилося 9 спортсменів.;) Старт другої спроби 14-30. |
Кубок світу WC в Zauchensee , Super G Women ::good:
1BRIGNONE Federica-1:10.84 2.SUTER Corinne-1:10.88+0.04 3.RAEDLER Ariane-1:11.01+0.17 ... SHIFFRIN Mikaela не стартувала, причини не знаю.;) ...VLHOVA Petra-12. Чудова сонячна погода, швидка та складна траса. В стартовому протоколі 54 спортсменки, не фінішувало 9 спортсменок.:( Результати досить щільні, в 2-х секундах сьогодні помістилося 38 спортсменок.;) Залікові очки Super G::agree: 1.0GOGGIA Sofia-332 2.BRIGNONE Federica-327 3.CURTONI Elena-248 ...4.SHIFFRIN Mikaela-205 Загальний залік очки::agree: 1.SHIFFRIN Mikaela-966 2.VLHOVA Petra-929 3.GOGGIA Sofia-669 |
Вот это расклады в Слаломе сегодня :crazy:
Братан, дал жару :crazy: Смотрите вторую попытку смело и До конца!!! |
Цитата:
Перемога Браатена з 29 місця після першого заїзду. :shock: |
Кубок світу WC в Wengen , Slalom Men - Run 2::good:
Після другої спроби::agree: 1.BRAATHEN Lucas-1:41.48 2.PYULE Daniel-1:41.70+0.22 3.JRAZZOLI Giuliano-1:41.77+0.29 30 сильніших, результати дуже щільні, в 1-й секунді помістилося 9 спортсменів). В другій спробі не фінішувало 6 спортсменів, в тому числі лідер 1-ї спроби KRISTOFFERSEN Henrik.:( Залікові очки Slalom Men: 1.FOSS-SOLEVAAG Sebastian-180 2.YULE Daniel-162 3.BRAATHEN Lucas-155 Загальний залік очки: 1.ODERMATT Marco-1075 2.KILDE Aleksander Aamodt-685 3.MAYER Matthias-592 |
На КМ второй день кипят страсти, а у нас тишина, видать все катают.
Сегодня этапы КМ показывает Евроспорт 2 :good: Не пропускаем 11:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция. 12:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кортина-д'Ампеццо, Италия. Женщины. Супергигант. Прямая трансляция. 14:15 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция. |
Цитата:
Тільки слалом був вчора з дуже цікавими результатами 1 RYDING Dave :shock: 2 BRAATHEN Lucas 3 KRISTOFFERSEN Henrik А сьогодні у чоловіків ще один швидкісний спуск. Причому це ж Кіцбюель! Перший швидкісний спуск був позавчора. Кілде знову на коні! І "старичок" Кларе також в цьому сезоні дає жару. 1 KILDE Aleksander Aamodt 2 CLAREY Johan 3 GIEZENDANNER Blaise У жінок швидкісний спуск у Кортіні вчора закінчився так. 1 GOGGIA Sofia 2 SIEBENHOFER Ramona 3 LEDECKA Ester Годжа збільшує відрив,а Ледецка схоже знову мріє про олімпійську медаль. |
Кто то знает когда?
А то румуни бигают туди-сюди, с мухобойками, задолбали :evil: Админы не следят за программой, совсем :No: |
12:30 - 14:15
Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кортина-д'Ампеццо, Италия. Женщины. Супергигант. Прямая трансляция. 14:15 - 16:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция. Тільки я знову не зможу подивитися у прямій трансляції. :( Хто зможе, напишете, що було цікавого. |
Уххх и гигант :unknown:
София хотела на скипидаре пройти и очень опасно разъехалась (( Возможно и мимо Олимпиады ((( Жаль Лара тоже не собралась 8( ведь это был ее шанс... М Шиффрин пока 16я (( Елена :Bravo: Куртони :girl_dance: Добавлено через 2 минуты Последней, по инфе Андреева, стартует украинка Анастасия Шепиленко :secret: В трансляции не покажут, кто найдет инфу - напишите доедет ли и какой? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:12. |