Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2021-2022 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29365-kubok-svitu-wc-2021-2022-a.html)

HappySkier 24.10.2021 16:41

Цитата:

Коментар від NBomb (Коментар 414721)
Я так зрозумів. У нас тут Всі за Міку вболівають? :)

Так, я також вболіваю за Міку.
Але, думаю, що достойних суперниць треба поважати і віддавати їм належне.

Додано через 2 хвилини

Цитата:

Коментар від Bob_Kneissl (Коментар 414724)
Який старт чоловічого Кубку світу сезону 2021/22 з GS! :agree:Marco Odermatt виграє перший старт сезону, слідом за ним австрійський лижник Roland Leitinger! Після того, як минулого року був складний сезон, Zan Kranjec прийшов третім !:good:

Так, старт вийшов вдалий на славу.
А я, крім того, от почав думати, може й собі під леопарда пофарбуватися, як Рівер Радамус?
Чи може якщо під тигра, то удачі ще більше буде? ;)

HappySkier 31.10.2021 08:26

Цікавий, як на мене, порівняльний аналіз заїздів Міки та Лари у Зьольдені

Michaela Shiffrin Vs Lara Gut-Behrami | Solden WC GS Race 2021 | Skiing - YouTube

Sheridan 10.11.2021 12:52

Самий цікавий розбір польотів "вертикальна розгрузка проти flex-to-release"
Skiing crossover New School vs Old school what is faster? ODERMATT VS ZUBCIC - YouTube

HappySkier 10.11.2021 13:07

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 414880)
Самий цікавий розбір польотів "вертикальна розгрузка проти flex-to-release"

Так, це цікавий розбір :)

Кубок світу WC 2021-2022 - Горнолыжный Форум

P.S. Щось кілька разів вставлялася не та сторінка форуму. :pardon:

Sheridan 10.11.2021 13:35

@HappySkier, я цікавлюся ворлдкапом десь тиждень ))) колупаю транзішни і тут Райлі зі своїм розбором. Буду уважнішим )

Джигит 12.11.2021 11:42

Завтра ждем Не детских разборок в КМ :slalom: :slalom:
Евроспорт1 17:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Цюрсе, Австрия. Женщины. Параллельный слалом. Прямая трансляция.

Добавлено через 1 минуту

Воскресенье мужчины ;)
17:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Цюрсе, Австрия. Мужчины. Параллельный слалом. Прямая трансляция.

HappySkier 13.11.2021 17:40

Ну що, через 20 хв. починається! :dance4:
Правило 50 мс так і не відмінили. :( Сподіваюся траси підготують не так, як було в Кортіні.

Bob_Kneissl 13.11.2021 19:28

У темі 3 додатків
Перша перемога Андрея Слокар SLO сьогодні:slalom:. Відразу позаду, Теа Луїза Стжернесунд NOR, її найкращий результат разом зі своєю подругою по команді Крістін Лісдал, це їх найкращий результат! Нові подіуми та нові переможці - чудовий день!:good:

HappySkier 14.11.2021 09:39

Є неприємні новини. Двоє сильних австрійців отримали травми на тренуваннях. :(
Роланд Ляйтингер, який зайняв 2-ге місце у Зьольдені, випав до кінця сезону і пропустить Олімпійські ігри.
Найсильніший слаломіст минулого сезону Марко Шварц отримав легшу травму, але зможе приступити до тренувань тільки через 6 тижнів. Тобто, гарних результатів, мабуть, не буде показувати щонайменше 2 місяці.
Побайжаймо їм найшвидшого відновлення.

Bob_Kneissl 14.11.2021 18:42

У темі 4 додатків
Перша перемога на чемпіонаті світу Крістіана Хіршбюла.:good:
Подвійна перемога Австрії. У видовищному паралельномуслалрмі в Лех-Цюрсі Крістіан Хіршбюль отримує свою першу перемогу на чемпіонаті світу:good:. Друге місце займає товариш по команді Домінік Рашнер! Норвезький лижник, Атл Лі МакГрат, обіграв свого товариша норвежця, щоб вийти третім!:agree:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:36.