![]() |
А тим часом Неймовірна :skiing: Ліндсі Вонн наближається до майстра і Стенмарка :secret:
- YouTube На Олімпіаді буде ЦІКАВО :dance4: |
Афігєть
|
|
|
Нажаль є погані новини
- YouTube я так зрозумів трасса була поставлена небезпечно (( ну і на "повному газу" трапилося таке (( Схоже виступ Л Вонн на Олімпіаді під великим і складним питанням :cry: А вона була в такій чудовій формі :( мала гарні шанси... Чекаємо "Швидкісну королеву" на схилах і подіумах!!! Ну і трохи позитиву від "Королеви" :slalom: - YouTube |
Цитата:
|
Вітання зі стартом ОІ :dance4:
Понеслися медалі до своїх володарів :Bravo: Перші медалі Олімпіади-2026: боротьба за «золото» у гірськолижному спорті, повний виступ українця - YouTube |
https://twitter.com/i/status/2020459653222617443
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
А тим часом лідери вже 2й день "з носом"
Вчора Марко :unknown: сьогодні Міка :secret: було цікаво :agree: Петра могла б відкрити сезон, але не сталося :unknown: Дивимось, отримуємо задоволення від змаганнь!!! Добавлено через 10 минут Моя особиста думка, Ліндсі не мала приймати участь. Мав бути медичний недопуск. Баскетболістів при таких травмах відправляють на лікарняний від пів року+++ Я побачив помилку, яка їй дуже дорого коштувала... Тут рок долі, вона минуле повернення так саме помилилася і ((( пагано завершилося |
|
Оце зарубу :good: влаштували вікінги :Bravo:
- YouTube |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:51. |