![]() |
|
У темі 2 додатків
💯 Королева перемагає на Кубку світу 🏆
Мікаела Шифрін продовжує переписувати історію гірськолижного спорту.:agree: З кожною перемогою вона проявляла відданість, талант та серце, надихаючи цілі покоління.;) Це не просто віха. Це символ величі, побудований одним поворотом за раз. За тебе, Мікаела, і наступну главу твоєї легенди 👑. З привітань в інтернеті.:agree: Дуже класно проїхала другу спробу,привезла LJUTIC Zrinka CRO 0.61 сек.:Bravo: |
Мої вітання :friends:
Нагадую сьогодні ввечорі Швидкісні спуски :skiing: фіналу КС в Сан-Веллі Зимові свята закінчуються :cry: |
Соррі вчорашні етапи амерікоси-диктатори відмінили, мабуть "карти були слабкі"... :unknown:
А ось сьогодні Жесть :shock: Супер Джі :good: у жінок :crazy: Лара нагадала свої можливості, а ось хто сьогодні 2га я не спойлерну, бо Вонна Справжня легенда та боєць :Bravo: - YouTube Вже незабаром, по той самій трассі поїдуть чоловіки :crazy: |
Нагадую Саме зараз Фінал жіночого ГС :dance4: перша спроба :agree:
Дивимось на Євроспорт1 |
Цитата:
|
Сан-Веллі виявився Дуже цікавим-складним етапом :good:
Багато Топів його не потянули... Годжа, Одермат, Мольцан, Робінсон... Лару з перемогою, нажаль запіздно Вона прочитала мої пости :secret: і прокинулася )) - YouTube З ПЕРЕМОГОЮ та 3м Кубком Ф Бріньоне!!! :Bravo: - YouTube Цього сезону Вона була Потужна, стабільна, технічна, мотивована :Bravo: |
Нагадую, сьогодні фінальний день КС 2024-25, жіночій та чоловічій Сл :slalom:
Прямі трансляціі на ЄС1 з 16.45 :secret: Сан-Веллі схил складний, буде цікаво :friends: |
Браво :Bravo:Королева!!! 101+
- YouTube Дякуємо дівчатам, був цікавий сезон!!! Вже чекаємо наступного і повернення Петри в гру :agree: |
У темі 3 додатків
Завершився сезон КС 2024/25 року чоловічим слалом Audi FIS Ski World Cup United States of America у Sun Valley, USA:agree:
Після другої спроби: 1.HAUGANTimon NOR 1:43.61 2.NOELClement FRA 1:43.64 3.GSTREIN Fabio AUT 1:43.98 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:14. |