![]() |
@Rain, ща настрою на будущее
|
Привіт. Поважні адміни, щось не завантажуються фотки з компа. Каже - помилка завантаження. :cry: Фотка відповідає всім вимогам і правилам сайту. І розмір і величина. Тай постійно у мене вони однакового розміру. Допоможіть будь-ласка, з цим питанням. Дякую. :)
P.S.: Спочатку я подумав, що відбуваються профілактичні роботи на сайті. |
@NBomb , завтра буде )
|
Цитата:
|
Хлопці, Дуже Дякую! Все працює! Цей форум, насправді, для мене має Дуже Велике Значення. Обняв. До зустрічі. Бережіться.:friends::girl_in_love:
|
У темі 1 додатків
Нашому Форуму в січні 21 рік. А я тільки зараз побачив, що тут є фіча "Ігнорування".
Якщо вас теж замахали токсичні чи недалекі юзери, на компі (не в мобільній версіі Форуму) топаєте в профіль такого юзера. Там під його аватаркою є рядки: Надіслати повідомлення та Списки учасників. Натискаєте Списки учасників, а там: Додати до ігнорування. Всьо. Вкладення 47020 Це не так працює, як на ФБ, коли ви взагалі не бачите цю людину. Просто його коменти будуть ховатися, але замість них буде написано: Комент приховано, тому що цей юзер у вас в ігнорі. @Korben Dallas юзай на здоровля. Твій профіль тільки для прикладу. Нікуди я тебе не занесу ))) |
@Sheridan ,от нафіга ти так зі мною?)) Тепер половина форуму зайде саме сюди і буде штрикати то, що ти показав🤣🤣🤣
Додано через 51 секунду Жартую, звісно)) |
@Korben Dallas, давай потестимо тобою цю штуку. бо мені немож нікого ігнорувати. буду страждати далі ((((
Додано через 3 хвилини О, ще цікаво, чи будуть ігноранти бачити твої коменти!!! |
Та які питання)) Матюкатись можна в цьому тесті?))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:48. |