![]() |
Респект.. серьезные люди... хочется уже фоты посмотреть (хоть фоты)....
|
Попытался описать свой опыт оформления шенгена в Австрию тут -
http://extreme.com.ua/forum/gornolyz...html#post10855 Может кому пригодится... |
рекомендую спеціалізований сайт для пошуку гірськолижних готелів
Skiing holidays. France, Austria, Switzerland and Italy skiing holiday. Hotels in the Alps. |
Скоро весна хочу в Астрию
скоро весна захотелось написать прошлогодний отчот в блоге Горнолыжный Форум - Горные лыжи в Австрии "Каунерталь"
|
Є прекрасний сайт Skiurlaub ?sterreich: Skigebiete ?sterreich - Winterurlaub ?sterreich - Urlaub ?sterreich, де можна побачити інформацію про всі курорти Австрії, Італії та Швейцарії. Там є інфа по регіонах, on-line веб-камери, погода, ссилки на сайти готелів і т.д. Шостий рік користуюсь, дуже задоволений. :ROFL:
|
а мож шось підкаже недороге для студентів... під недорогим підрозумівається житло дешеве... бо хочемо компанією поїхати десь в кінці березня на 5-6 днів... от зараз думаєм щоі куди... мож хтось шось порадить
|
Неон, в марте - рановато для студентов. Не так всё дешево, как, например, летом :)
|
на ледники.............летом там краса!
|
ну я типу шарю шо не дешево )) але літом кататись німа де... а на льодовках кататись яксь неохота... просто я так пофтикав в неті на готелі, апартаменти ітд ітп... 50-90 євро за ніч з сніданком якось не дуже гуд... прикинувши бюджет поїздки я прикнув шо скинути трохи ціну можна тільки за рахунок житла ... віза, дорога, підйомники, харчування - речі на яких як не крути але зекономити невийде... ну на хавці можнабулоб але але але...
та літом тре гроші заробляти а не по австріям шлятись :) шоб було за шо зимою відпочивати :))) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:32. |