![]() |
Вітаю!
@chabanenko, @lista, @Dobermann, як ви їх купляєте ??? я яку дату не виберу маю ось таку картину: https://content.screencast.com/users...11-20_1145.png |
сейчас пробуй, все работает
|
Цитата:
Вчера зашел, хотел смотреть - какие скидки - куда ISIC - вводить ... Перешел на онлайн продажу https://gyazo.com/897aa08259ca2374f7c97b467415de96 Screenshot - 897aa08259ca2374f7c97b467415de96 - Gyazo Пока разбирался, что да как и почему по 35 ..... на 4ре дня только одни остался и остальные дни засветились по 130 Выбрал на 5 дней - предложили по 40 - не по 130 же.... Сегодня с утра вообще не предлагало никаких продаж.... что сейчас... ? (уже не интересно...) |
нема, пусто! ні на які дати - переклаца вже все, ні у Ясні ні у Високих Татарх
|
М-да, шара редкостная. Купил на 6 дней в январе скипасс за 45 евро. Аж не верится..
|
Спустя два часа, на этиже даты 134 евро.
Это уж точно «лови момент !» Добавлено через 4 минуты Хотя на другие даты еще есть варианты за 45 евро на 6 дней. Ловите момент !) |
шара реальна, я також придбав... не зрозуміло чого воно не завжди показує, але з 10 разу показало такі акційні ціни :skiing:
|
Цитата:
Я не купував, тому не знаю в чому там була проблема. Просто побачив і дав інфо, може комусь цікаво. Можливо, там в перші дні стільки бажаючих на сайт забігло, що він не встигав переварювати запити. |
А, как в Ясне каталка в апреле?
|
Цитата:
Сорри, рифма, не мог удержаться ;) |
Цитата:
День довший, зюзьман відсутній, снігу навіть більше ніж в грудні/січні, ціни нижчі (особливо в квітні), траси (до 11 - 12 год) не розкисають, ... Як на мене, це загалом Карпат стосується, не лише в Ясній. Закриття сезону в кінці квітня в Високих Татрах просто суперове! Перевірено :agree: |
Взял ски-пас в Ясну на 8-13 апреля за 47Є , изучив статистику - а воообще на эти даты как
повезет с снегом... Теперь ищу попутчиков. |
Цитата:
|
Может быть и так :
Powderday Jasna - Chopok 18.4.2017 - YouTube |
Був березень, коли вздовж трас ліс внизу був майже без снігу, тут як пощастить з погодою
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:19. |