![]() |
Сдаствуйте!!! Я начинающий в лижном деле, откатался 1 сезон и очень понравилось!!! Но постоянно брать лыжи на прокат надоело. Вот и вопрос - какие вибрать??? Я выбрал Elan flow 4.2 в ростовке 160. мой рост 172см, вес 65 кг. да и цена очень подходит. Но 4.2 нету моей ростовки и предлагают 4.1 ((((
Посоветуйте эти лыжи одинаковы по своим характеристикам или нет???? Плиз. Зарание благодарен... Или можно что еще друго подобрать из недорогого?:unknown: |
А скільки зараз недорого?
|
ну... для мене до 2000грн.))
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо я не помиляюся 4 - то є жорсткість лижі, а 1 чи 2 після крапки - це варіант оформлення верхньої частини. Принаймі для flow 6.1, 6.2 - це справедливо. Он є така пропозиція в районі 2000 грн. Горные лыжи Elan Mag 6. X-Factor - товары для активного отдыха и туризма |
Я Флови знайшов за 1400. Але 4.1 ((( Дизайн 4.2 більше подобається і незнаю чи вони одинаково катаються ((((
|
Катаються однаково, але через рік два, захочеться чогось кращого (перевірено на собі :))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Оце місцевий авторитет - скаже, як відріже! Ще є варіант все таки спробувати попасти на тестування лиж, щоб обрати модель до душі. Ну й в кінці сезону (березень-початок квітня) лижі будуть коштувати до 25% дешевше. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:10. |