![]() |
лижі для експертів
зараз катаюсь на atomic st 11.
хочу лижу такого ж класу...тільки ше не визначилась точно яку. можливо atomic st 12, а можливо іншої фірми довжина 160-164 см |
Откуда техника?
|
тобто?
Добавлено через 2 минуты катаюсь як і по трасах так і трошки фрірайду... знаю що мої st 11 для катання по цілині майже не підходять, але я каталась досить нормально:)) добре розбираюсь, нажаль, тільки в модельному ряді атоміків.тому цікаво подивитись ще й інші пропозиції-інших фірм. |
Расскажи больше - Опыт, инструктора, достижения, стиль, предпочитаемые дуги, вешки?
|
катаюсь вже років 13 точно.постійна практика зимою+поїздки в Альпи. інструкторів як таких не мала.
пару разів перемагала на змагання клк. зараз по змаганнях вже не їжджу. катаюсь в своє задоволення. стиль...тут вже важче відповісти.люблю їздити і короткими і довгими дугами....залежить від траси і настрою:) але завжди на великій швидкості.... |
Ну сейчас у тебя реально слаломки с отличной для карвинга геометрией. Длинными дугами ими не очень-то и походишь.
Таким экспертам, как ты, уже пора брать две или даже три пары: - слаломку (Атомика СТ11 хватит) - гигантку каталожную метров 17-18 радиусом в рост - для целины чота :) |
дуже дякую за допомогу!!!:preved:
мої ст 11 трошки закороткі.тому розгляну варіанти з довшою ростовкою - приблизно 160 см. а вже потім буду думати над варіантами купівлі ше одних лиж:) |
Ты так и не наззвала свой рост :)
|
ой)) 167
|
Ну слаломка нужна 155 :)
Ладно, так чего ты хочешь добиться, если не брать две пары? У Элана есть лыжи, которые без проблем едут любыми дугами в зависимости от желания лыжника. С динамическим радиусом. Есть гигантки, на которых тесно и страшно ездить на Буковеле, но фантастично в Альпах. Есть слаломки, которые не бьют по ногам и едут даже по каше, не зарываясь. Но я хз, где сейчас что можно найти - продалось практически всё :( |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:55. |