Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горные лыжи и комплекты (https://extreme.com.ua/forum/174-gornye-lyzhi-i-komplekty/)
-   -   Volkl Shiro + Marker Baron б/в 450 ойро (https://extreme.com.ua/forum/gornye-lyzhi-i-komplekty/29402-volkl-shiro-marker-baron-b-v-450-oiro.html)

mr_mozg 30.10.2021 18:33

Volkl Shiro + Marker Baron б/в 450 ойро
 
У темі 6 додатків
Продаю лижі Volkl Shiro (183 cm) + крєпи Marker Baron EPF 13L. Люмінієві патики BD та безклейові камуси Marker в подарунок. Все доброму стані. Ціна за комплект 450 ойро.

Далі трохи власних вражень про лижі...

Це мої другі Shiro. Найбільш грайливі малишки, на яких доводилося кататися по пухлому евер. Шалене кохання з першого спуску не відпускає з 2016 року, коли ми замутили наш курортний роман в Борміо.

183 см довжини, 121 мм в талії (так, я люблю немаленьких краль ;)), фул рокер, широкі канти. Попри супер маневреність дозволяють навалювати по повній. Чудово карвлять, непагано їдуть по жорсткому за умов гострих кантів. За все це вони не дарма отримали Freeskier Editor's Pick.

На лижах стоять скітурні барони під 275 розмір черевика. DIN діапазону цілком вистачає для нормального навалювання за умов, що ви не сильно сракатий і не важите центнер. Надійно працюють на підйомі. За весь період експлуатації я не мав жодних проблем з цим кріплом.

Розстаюся з сумом, але ми прийняли рішення разом і впевнені, що все на краще. Hurry up! Ці кралі вже готові дарувати безмежну кількість насолоди новому власнику.


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:13.