Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Инкубатор (https://extreme.com.ua/forum/124-inkubator/)
-   -   Выбор горных лыж. Общие вопросы (https://extreme.com.ua/forum/inkubator/3693-vybor-gornyh-lyzh-obshie-voprosy.html)

sergey9027 03.02.2011 17:08

У меня вес 66-68кг (с ботинками). Давлю 180, шикарный "выстрел" из поворота. Нет потери скорости. Внимательно посмотри технику входа в поворот, давани посильнее. Все получится.:slalom::slalom:

Albertowych 03.02.2011 17:30

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 111563)
Якщо б лижі були не дуже,то й лижники топові на них і не катали б...

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 111589)
Розбили ви мене,ділетанта, своїми доводами в пух і прах:)
Хеди всеодно особисто мені більше подобаються...

Дядку!!!! :evil: невже не зрозуміло, що Бренд майже ніякого значення не має.:agree:
Значення має тільки те, як лижвар себе почуває на тій лижці.:agree:

Я не буду розказувати на яких лижках я себе почуваю добре, 179,5см/112кг в трусах :wink:.
До кожної лижки, маючи відповідний досвід, треба ставитись по особливому, незалежно від бренду. І тільки тестування різних моделей може дати позитивний результат.

igrus 03.02.2011 17:33

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 111596)
Я не буду розказувати на яких лижках я себе почуваю добре, 179,5см/112кг в трусах

чет у тя трусы какие-то высокие...:shock:

vorigg 03.02.2011 17:35

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 111596)
Дядку!!!!

Я ще не дядько,я хлопець:) Ще раз повторюсь - особисто мені більше подобаються хеди ніж конкретно Россі,а катаю я на Еланах і дуже задоволений.

sergey9027 03.02.2011 17:37

Я не знаю Украинский язык, но трусы, явно, чистый свинец. Марка лыж, пофигу. Было-бы мое.

igrus 03.02.2011 17:39

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 111600)
Ще раз повторюсь - особисто мені більше подобаються хеди ніж конкретно Россі,а катаю я на Еланах і дуже задоволений.

потому-что Еланам, так же как и Саломонам :oops:, не нужна спортивная реклама.
они и так самые лучшие! и самые покупаемые! :Yahoo!:

Albertowych 03.02.2011 17:43

Цитата:

Коментар від sergey9027 (Коментар 111601)
Я не знаю Украинский язык, но трусы, явно, чистый свинец. Марка лыж, пофигу. Было-бы мое.

В трусах
соррі оффТоп

Додано через 1 хвилину

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 111600)
Я ще не дядько,я хлопець:) Ще раз повторюсь - особисто мені більше подобаються хеди ніж конкретно Россі,а катаю я на Еланах і дуже задоволений.

хто скаже на тебе тьотка, най перший бросить в мене камінь
соррі знов офф

jugashvili 03.02.2011 17:47

vorigg,
Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 111589)
Хеди всеодно особисто мені більше подобаються...

Главный аргумент:Bravo: Поэтому маркетологи не зря получают свои деньги.
У меня с детсва особая любовь к Фишерам. Но вот я не могу сказать какая из моих нынешних лыж лучше?? Прогрессор 9+ или Радикал 9Х? Еще много зависит от правильности заточки. Я только недавно узнал как должна резать лыжа с острыми кантами. До этого чет не совсем верно их точили мне.
Могу сказать, что на Росси Радикалах я чет сильней устал к концу дня.... Хотя могу сказать, что скорость катания и перегрузки были выше. Может поэтому?

Albertowych 03.02.2011 17:56

Пацани і дівчьонки!!!, десятки брендів продають свої лижки, в кожному бренді, є декілька лінійок, кожна лінійка (в незалежності від бренду), має свою цільову групу, в своїй цільовій групі, вони всі майже однакові і всі БРЕНДИ розказують про свої переваги.
От тут то і "собака порилась", ньюанси, різницю, відмінність між брендами в одній лінійці, може відчути, зрозуміти, побачити тільки людина яка має відповідний досвід.

Для початківця бренд не має ніякого значення.

пс до того моменту поки він не почне технічно кататись.

Didyk Y 04.02.2011 14:45

Так воно начебто і є. Але є одне "але".
Есть бренды которые в сегменте ширпотреба принципиально делают дубовые лыжи: типа Близард, Фишер. Атомик этим зачастую грешит. Штокли GS - то еще дубье.
А вот к примеру Фелкл, и Хед в этом вопросе гораздо толерантнее.
Так что бренд все же может иметь значение, во всяком случае для тех начинающих, которые собираются учиться.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:20.