![]() |
30 м точно нема
я коли в компанії катаю в мене нема цілі самоудосконалюватись, та щось відробляти .. бо вправи та стиль, то особиста справа, треба самостійно цє робити, компания тільки заважае прогрессу особистому. хотя цілі компаній бувають різними, я помилково практично потрапив в то відео, але побачив шо хотів.. ;) А взагалі на останніх днях катав самостійно, але хлопці з Київа поцікавились, як можливо стільки дінамічно знаходитись на схилі.. :)) хочя теж я їх постійно зустричав ціеї весни.. :)) Я їм - бо ви вдвох, ви друг друга розслаблюєте.. :) ну і звісно про "внешние силы" було дуже коротко, не на всі гроші, дав пояснення.. :))) |
У темі 1 додатків
|
Як кути впливають на рейтинг Carv Skiers' Community
|
Карв анонсував оновлення софту. Додали вимірювання прогрессії кантування (вогонь) і навантаження в одиницях G (дуже цікаво)
|
|
@Mik, прикольний чувак, я б з ним катнув пару сезонів. Не скажу, що сподобався на схилі, але карв знає краще )))
|
він знає, як обвести КАРВ коло пальця, зробити з нього дурня.. :)))
|
|
@Mik , там де він на фоні ялинок валить - дуже схожий на мікс Бульдозера і мене років 20 тому. Я офігів )
|
@Sheridan, я підписаний на нього пару років, цікавий канал(для мене)
|
Крута річ. Мені дуже приємно, що рекреаційні лижники, які хочуть виміряти щось, будуть виміряти Ski IQ. І над літаючими ломами, які вимірюються швидкістю по GPS, кожен покаже пальцем і буде сміятися, як над дурнями, якi вони i є )
|
Цитата:
Я ЛЮБЛЮ ПОТУЖНУ ШВИДКИСТЬ, БО Я ЛЮБЛЮ СИНІ ТРАССИ.. :)))) на красних нудно, а на чорних треба щось відробляти.. 😇 вле при тому слогані щось втрачено, та треба дописати.. кожне своє 😜 дописати.. :))) |
о.. перший Джігіт спалився :)))
|
"Загадочно догадлівий" автор, як завжди в ударі.
|
Цитата:
хочете доповнити? автор, удар..?))) конретніше друже, тільки не чужими англомовними висловами з тік-току пліз. :))) Додано через 3 хвилини ну за другого усміхненого "спаленого" я не сумнівався :)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:31. |