![]() |
@Korben Dallas , то добра лижа. На 13 її катав. Хоче щоб її любили,прогинали, а я лінивий😁. Спина впріла і я втік на свої "промокашки"
|
@yuraja ,та вірю, жартую я))
|
Цитата:
не нра - положение плеч ЗЫ плечи развернуть в сторону поворота ЗЫ,ЗЫ камера не причем Добавлено через 9 минут Цитата:
|
@Barkas , і ще табуретку ззаду, щоби кут 90 був, хоча дивлячись на 0.5 літ, то є гуд😛.
Присісти, спинку назад, і оте все саме стане на місце. Моя думка!!!! Попереджую😁 |
Буковель був фантастичний. Заллється відос в ютуб, напишу в темі Бука все.
https://scontent.fdnk3-2.fna.fbcdn.n...9Q&oe=642A37AF |
@Sheridan , офігенно
Добавлено через 2 минуты @Sheridan , кут зовнішньої і кут внутрішньої. Добре видно що на зовнішній їдеш |
Ти пам'ятаєш той схил. Найгірший за всі дні. Але фотограф був тільки там )
Додано через 16 хвилин Короткі різані на 17й Бука. Нічого такого, але з середини гіпєр каунтер. Шо цікаво, що він дає дивну стабільність. Хоча виглядає смішним ) Пофіг. Дале буде. Харбаріум 2.0 Sheridan - YouTube |
У темі 6 додатків
Най тут будуть, бо загубляться
Вкладення 46835 Вкладення 46836 Вкладення 46837 Вкладення 46838 Вкладення 46839 Вкладення 46840 |
а почему нет комментариев по видео?
непонятно, что есть такое гипер каунтер, и стабильность в какой части тела ощущается интересно? |
вижу не многие могут с такого ракурса определить кинетику ошибок и правильности, но сейчас модно давать подсказки.. ;)
здесь по моему, хороший код к разгадке ;) если это интересно кому-то конечно, определять значимые пробелы техники, для большего понимания процесса катания.. ??? on Instagram: "23/24 Season New Model Shooting @onyone_korea @volkl_marker_dalbello_kr" |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:25. |