![]() |
@3dss , ну в мене був покій і розслабон, поки не почались "невесомиє стопи" ,боль в ж..., Ягодицях і якійсь третій нозі.
Ігрорь, вибач, но те що я бачив 3-5 років назад, і те що кусюнчиками проскакує зараз, це дві веееееееликих різниці. Сциш швидкості? Вік? Признай і не борись з цим. Да я сцю швидкості. І що? Закидаєте мене гівняшками? А ви спробуйте попасти😛. Міняйся друже. Не будь категоричним. |
Цитата:
|
юра, ты под пропагандой, ты совершенно не в курсе того, о чем я понял с твоего сообщения выше.. ты не в змозі цє розуміти.. бо ты фоткаешь себе на аватар :)))
в этой теме я пишу ещё, так как не хочу, чтобы люди велись на тупую, даже не аматорскую пропаганду.. Если у лыжника напрочь отсутствует горнолыжная стойка, при катании мнимого короткого поворота есть грубейший дисбаланс в соотношении частей тела к ЦМ при выполнении основной физ деятельности! Я просто хочу уберечь мозги и глаза от такой дичи, чтобы отдыхать на курорте, а не смотреть на ужосы пропагандистов этих недоразумений и дисбаластов в природе катания человеком разумным 😇 |
@3dss ,
Добавлено через 1 минуту @3dss , то яка, в твому розумінні, правильна гірськолижна стойка??? Візуально. Не словами? Добавлено через 57 секунд @3dss , або розбір чийогось проїзду, що не правильно. |
Цитата:
Те, що трохи не так, ще менше важливо, ніж на попередньому фото. Хороша зовнішня нога, хороша зовнішня рука, хороша ангуляція, нема Х. Нема чого слухати того :friends:, хто каже, що треба ноги ширше. Бо не треба. Треба внутрішню ногу у повороті потихеньку тягти вгору(нєвєсома стопа:ROFL:), а зовнішню відштовхувати(вєсома стопа :good:) -просто, як велосипед, на вєліку ніхто чомусь не роздвигає ноги. Саме такий рух. І не треба слухати ведмедиків коучів :cry:. Якщо по Марніцу -то внутрішнє плече та рука -вищє, і внутрішня рука відводиться назад до краю сектору зору- і цей рух дуже допоже закрити поворот. Якщо по Харбу-то не треба. Якщо по Марніцу -то погляд не на камеру, а внутрь поворота. і це кращє, ніж по Харьбу(не треба) , бо це навіть з точки зору здорового глузду кращє - бо звідки може з.явитись лом, або дитина, або клятий бордер, що їже поерек схилу, а з долину ніхто не виникне раптово. Про стойку -краще спитати у Марніца:secret: А він не буде заливати про космос та хруст, а просто скаже -поза голкіпера -підстрибни, та запамятай позицію після приземлення- от так і їдь Ми всі стоїмо ВИЩЄ, ніж треба і втрачаємо час у перекантовці на дурне сгибання-розгибання. Бо ми таки аматори :ROFL::ROFL::ROFL: і якщо катати по 7 годит на день, то так просто легше. Погана звичка Добавлено через 8 минут Цитата:
Але тоді ми з Валерою експерти, бо в мене таки 52 вийшло:oops: |
щоб робити станову тягу треба напрацювати хорошу техніку, інакше можна нехіло травмуватись
тут ображаються на слово аматор) тіпа це не їхня кваліфікація аматорів тут взагалі немає) щоб називатись аматором треба приймати участь у змаганнях, просто робити це безкоштовно (або якщо спонсор тобі трохи заплатить) аматори - це боксери, фігуристи і т.д. на Олімпіаді, а на форумі - рекреаційні лижники |
52 це як 50 а не як 100)
Не вставати в повороті не важко навчитися, це не якийсь профі навик. Декілька днів по 4 години треба. А перед тим вдома позайматися. Але треба сумлінно працювати) Добавлено через 8 минут Хто робить станову тягу для лиж, вже Аматор. Пропоную так класифікувати ) |
Цитата:
Рекреаційно-декоративні лижники естети -це ж найкращі з лижників. Ну, я такий:oops: Але ж у нас таки є хлопці, що катосять радіус 32 метри. Чи 27? 32 -єксперти, а 27 вже аматори:ROFL: А в кого 15.7м на ребелсах-той простолох (я) а якщо я на Магнумах( взагалі лижа для чайників)-то не маю права коментувати у Кашпіровських :cry: |
@Skyclub , в Любомира 30+, в мене 21.5, але я їх не бачив в цьому сезоні. Доречі, коли Любомир показав, як катати крутяки, я захотів 21.5. Було б набагато кайфовіше
|
@Skyclub , мені соромно, но яка у мене кваліфікація 2 по 0.5 днів в сезоні??? Чайник без носіка? Чи чайник без ручки😅. 52 дні😲😲😲😲. Навіть в хороші роки так не витягував. 20-30 максимум.
Добавлено через 1 минуту @Sheridan , іди до Кіріла, дві лижки по 21.5 нехай склеїть вздовж, і усьо!!! Супер експерт 😛 |
|
91 рік? Янін, в нас ще купа часу! Ромколу будеш?
|
@Sheridan , якщо я буду ромколу то 91 рік я не побачу. А якщо ром, а зранку кола то можливо😛
|
@yuraja , бро, жити треба зараз. Нах нам ті 90 років?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:49. |