![]() |
Цитата:
Знову пальцем в небо, майстер Йода. В мене стандартні fis head raptor та I. Sl rd на fis платформі. Кріплення rs 14. Тому всі висновки лише фантазії |
Ще одне минулорічне кіно. "Нє красівоє"
Але в мене є питання. Може хто знає як тут визначити радіус повороту. Буду вдячний. 18 марта 2023 г. - YouTube |
@Mik , навіщо тобі? Це дуже складна тема, бро.
|
@Sheridan, щоб з часом порівняти з зміни.
|
Я думав створити тему про фізику. Але зходив в гугл, почитав на скі.ру спеців, потім знайшов научні роботи про alpine skiing і зрозумів, що ми в цьому не розберемося.
Порахувати можно теоретично. Але це тобі нічого не дасть. Міряти радіус взагалі немає сенсу. Твоє питання знову підтверджує необхідність купівлі TheCarv. Інших інструментів тупо немає. Зараз якраз знижки ) але треба погуглити глибше. Може влітку чи на блек фрайдей бували супероффери. |
Вже другий рік купую ніяк не куплю. Може дійсно літом наважусь.
|
@Mik , даш знати, якщо побачиш цікавий оффер. І я теж
|
19 марта 2023 г. - YouTube
Добавлено через 14 минут Сам собі дам пораду. Руки тримати перед собою, не пускати вниз. Це випрямить спину. Також гасити імпульс повороту ногами, не згинаючи спину. |
@Mik , цей корисний девайс Антічпок (Збишко) не дає мені побачити, згинаєшся ти в тбс чи попереку. По зіпперу куртки було б простіше...
Куди ти спину рівняти хочеш? Додано через 9 хвилин Ще я бачу роликівий корпус. Будеш на схилі - викинь палки. Ноги вже вміють. Треба стабілізувати корпус. ??? on Instagram: "??? ????, ??? ?? ????! ???? ??? ?? ????? ? ???? ???? ??? ??? ??! @skitzo2009 #ski #sony #colorado #salomon #????" Ну і @Lyubomyr підкаже. Він шарить |
@Sheridan, це кіно ще до роликів. Початок експериментів з коротким поворотом.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:07. |