![]() |
@Sheridan, я взагалі незнаю як тоді їздив. Було холодно і я не застібнув боти. Побачив лише в обід. А в загалі мені багато що там не подобається. Буду експерементувати.
|
Міжсезоння підготовка :secret:
26 червня 2023 р. - YouTube |
@Mik, спізнюєшся з релізом, імо. Ступня швидше за коліно це кайф
|
@Sheridan, лише початок. Перше тренування, на схилі де реально розганяє. Далі буде.
|
Трохи коротші повороти
29 червня 2023 р. - YouTube |
@Mik, сам бачиш різницю між лівим і правим поворотом, правда? А чо так?
|
@Sheridan, вже над цим працюю. Хочу адаптувати обидва варіанти, як лівий так і правий повороти.
|
|
@Mik, Райлі вже питав за тебе )
|
У темі 4 додатків
Вперше, за (майже) 3 сезони потрапив на мінікаталку.
Забув все, навіть те чого незнав) Кіна не буде, є пара фоток.Вкладення 47888 Вкладення 47889 Вкладення 47890 Вкладення 47891 |
Згадуй давай )
|
У темі 3 додатків
Вкладення 48000
Вкладення 48001 Вкладення 48002 Трохи скріншотів. Страшна штука перекрут + нижня розгрузка. |
Та просто ужас ужас той хлоп , що попереду. Ляцький сцукєр не дає викласти видосика...
|
@Skyclub, на пост лінк дай
|
Не знаю, що там за хлоп, але точно знаю, що це була чудова поїздка.
Дякую Skyclub за екскурсію схилами Доломітів, чудову компанію, та відос нижче. Чому я поїхав інакше? 1 відос з Крістоферсоном пару років тому. 2 Skidad та гості його каналу ютуб. Перекрут недоречно назва, як на мене. Скоріше, це контрольоване падіння. Скручуванням треба вгадати реакцію лиж після апексу. Досвід в падіння в мене був на гіганта, але там викручувати тушку так не треба, бо реакція від схилу значно далі( в часі та відстані), а от р 13 крутитись таки треба, бо можна вилитіти. Чоб побачити, що я тут понаписував, бажано сповільнити відос. Поїхали. - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:16. |