Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Jolie (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/1565-jolie.html)

Sheridan 03.12.2008 12:06

Jolie

http://dan.iai.uz.ua/Photoz/Extreme/Kashpir/joll.jpg

DeepSilent 03.12.2008 12:15

судя по следу классика?

Albertowych 03.12.2008 12:27

Цитата:

Коментар від DeepSilent (Коментар 9368)
судя по следу классика?

Перехідний варіант з початку класики на карв, я вживу бачив в неї все получится, тільки швидкість білше набере, і попою перестане крутити все буде:ok:

Czeslaw 03.12.2008 12:59

Шлем зачет!
Ботинки и рюкзак....:(

Junior 03.12.2008 12:59

Я пока еще пока не Кашпировский, тока учусь, но с Альбертовичем согласится, не могу… Верчение попой выглядело очень даже грациозно и правильно дополняло картину :good: А этот гламурный шлемик…:Rose: Это ваще…
По данной фотке тяжело что-то сказать. Но из того что видел на склоне, реально неплохие задатки для карва. Очень часто проскакивает плоское ведение внутренней ноги. На крутых участках (как на фото) сильно сбрасываешь пятки. Возможно из-за страха. Но это пройдет…
Главное накатывать…

P.S. За «лапочку» +1 :oops:

Sheridan 03.12.2008 13:01

Джолл, срочно в Школу. Своим весом ты Чеславу рёбра не поломаешь, но катать будешь отлично. И палочки не просто так возить, а с чувством :)

Albertowych 03.12.2008 13:08

"злиє ви уйду я от вас" :D скажіть дівчонці про проблеми, а ви тіко на попу і рюкзак з тапочками дивитесь.
З такою малою вагою тяжко швидкість пристойну набрат, але зато не тяжко падати. Джоллі не бійтесь швидкості.

Sheridan 03.12.2008 13:14

Альбертович, всё сказано уже

плоское ведение внутренней лыжи
сброс пяток
палки катаются за компанию

В ШКОЛУ!

DeepSilent 03.12.2008 13:24

и я в школу иду. так что ненадо ее так бояться

belka 03.12.2008 13:27

помимо прочих ошибок, у меня тоже палки катаюся за компанию ))) отправьте меня тоже в школу! а лучше не, с начала в детсад )))

DeepSilent 03.12.2008 13:31

Цитата:

Коментар від belka (Коментар 9428)
помимо прочих ошибок, у меня тоже палки катаюся за компанию ))) отправьте меня тоже в школу! а лучше не, с начала в детсад )))

по поводу школы, советую обратиться к в личку Czeslaw.

Сори за ОФФТОП.

UncleStas 03.12.2008 14:39

не видел живьем, но мне фотка в целом понравилась... излишне плоского ведения не вижу, руки практически правильно, судя по фотке - палками почти работает, вон правая рука уже начала вынос палки для укола, правда кисти наверное болтается...

Однако выглядит лыжница как-то излишне робко. Я бы рекомендовал стойку чуть повыше, лыжки чуть поуже, руки чуть приподнять, палки держать в кулаке и крепко, кататься с задором, на классика-неклассика не заморачиваться.

ПС. а в Школу - полезно завсегда!

Jolie 03.12.2008 18:18

Дякую усім за коментарі! Чесно кажучи, очікувала відкриття цієї теми з деяким острахом :punish:, оскільки пригадую, наскільки було стрьомно їхати, відчуваючи у спину "оценівающіє взгляди". Думаю, це, було однією з причин скованості на схилі (серед інших причин - можливо, купа народу на схилі, якої будь-яким чином хотілось уникнути). Мала швидкість - з тієї ж серії; стараюся не розганятися, коли поруч стільки народу, намагаюсь контрлювати ситуацію.

Кажу одразу: карвінгу я ніколи не вчилась; ну який карвінг може бути на Тростяні (за винятком, хіба, Нижнього Заходу) та подібних невпорядкованих схилах. Звідси і основи класики, без якої іноді у таких випадках буває тяжко (навчилася у батька, який є аматором з 35-річним стажем). Коли випадала можливість, брала уроки у кількох хороших інструкторів, лижників (не славських вуйків), навіть минулого сезону пробувала ізобразити фан - щось таки є у тому катанні без палок.

Стосовно помилок:
- плоске ведення - є таке, як на мене, все-таки мало досвіду, треба більше кататись (щось прогрес у мене достатньо повільно йде).
- сброс пяток - еххх :pardon:.
- руки болтаються, але, слава богу, вже не те, що було колись. Руки - ето моє больноє мєсто, я от думаю, хто б заставив мене тримати їх так, як треба. Я минулого року сезону підгледіла, як тримали руки учні з школи "Актів-спорт", і, скажу, це суттєво вплинуло на моє уявлення про техніку та загалом правильну стійку.

Стосовно побічних елементів техніки:
- попа - гм, ніколи б не подумала, що це так ефектно виглядає ззовні :ROFL:. Ви відкрили мені Америку, чесно, я цього не знала. Тільки мужу не кажіть :secret:, а то я втрачу можливість поїхати за 2 тижні з друзями на чергову вилазку :friends:.
- черевики - буду міняти однозначно, наразі чекаю до Нового року, поки приїдуть кілька спеціальнозамовлених пар; якщо хоч одна підійде, візьму однозначно. Тобто цей пункт є наразі у планах, які і кріплення та нова маска.
- рюкзак - просто побічний елемент; незручно їздити з фотіком та кількома особистими речами у кишенях, тому от і начепила. Для катання я от один у наших магазинах примітила, Атомік Рейс - ехх, може б хтось на Миколая якийсь подарунок зробив :oops:.
- шолом - даа, не думала, що він викличе такий ажіотаж (як виявилося, впзінати мене у ньому було важко). Мерсі за компліман!

На завершення дякую всім, хто був тоді зі мною на схилі, намагався зазняти, щось підказати та усім, хто висловив свої думки, виклав враження та не полінився написати кілька рядків!

Дякую за підтримку! :friends:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:11.