![]() |
зверни увагу, нам важливо саме процес чи згинаються чи розгинаються. Бо якщо дивитися на стан в якийсь момент часу, то не зрозуміло чи розгинання чи згинання призвели до поточного стану ніг. Таким чином, коли я роблю дуже базовий поворот на зеленому схилі, я можу зігнути ноги зовсім трошки, з 5-10см і це не буде виглядати як зігнуті ноги але я використовую той самий рух просто в різній амплітуді.
Словами школи Лагранджа, нас цікавить знак похідної а не значення функції в точці )) |
От мені цікаво, у бордерів такий самий пиздець на форумах? Чи все простіше, бо ноги зв'язані?
@Rain, шотибро? Додано через 1 годину 25 хвилин Ліндсі в вільному катанні не вражає чомусь... L I N D S E Y • V O N N | There’s nothing better than skiing with friends ????? @amygriffin | Instagram |
Цитата:
|
@Rain , треба вирахувати, хто зробив всіх лижників тут задротами та забанити його нахєр.
|
@Sheridan ,
У Vonn такий типовий пост рейсерський стильок. це не виглядає вражаюче, але є одна риса яку зразу видно. В них дуже динамічна їзда, — це то, про шо говорила Шифрін, десь там недавно було. Без цих зависань і гасіння швидкості які є майже у всіх інструкторів крім окремих топів. Вони їздять швидко і динамічно. П.с.: А ще в неї як завжди вирівнювання «мяке». |
Цікавий кореєць. Не запхав його до азіатів, бо імо, в нього немає СА, він перекручує в поворот. Але транзішн чудовий
@Lyubomyr, шо скажеш? Ось його вся інста ??? (@k.sbong) • Instagram photos and videos ??? | Team carve ?? @carvingski ? @k.sbong ? @carvesport_com #??????????? #??????????? #?? #sport #sking #???? #????? #????? #ski #snow... |
Та не знаю що сказати, мені таке не подобається, але я не проти )
|
Шось дивне відбувається... Останнім часом все більше азиатів перекручують. Може @Skyclub був правий?
????????????????? ????????????????????? ski??#volkl #marker ski boots?#dalbello ski wear#DESCENTE helmet&goggles#uvex ski pole#LEKI ski... | Instagram |
Я ще не бачив Хіршера в такій задній стійці
Marcel Hirscher | Our performance piste ski packed with world cup tech. Let us introduce you, the all new H-POWER. #letsgoskiing #thevandeerredbullway | Instagram |
За 50 років змінилися тільки лижи ) Ну і схил для сл траси
Ingemar Stenmark training slalom in Italy - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:34. |