![]() |
@SOUZmultFILM,
Цитата:
|
@vasyl 57, А там що? Був там років 20 назад. Можна детальніше?
|
SOUZmultFILM, працює один бугельний підйомник "швабра" довжиною 700-800м, перепад висоти десь 180-200м. Підйомник починаеться зразу біля тунелю, а закінчується вище раніше демонтованого 2-го підйомника, трохи нижче лісу, якщо пам'ятаєшь! Верхня частина схилу сама крута, десь як крута частина бугеля на Красії, нижня третина полога, для відпочинку та початківців. Вся фішка Ужка- нератрачені траси, тому зараз наверху з'явились невиликі горбикі, це звісно не Тростян, але все одно деякі шанувальники Буковелю через годину "здаються"! А для фрирайдерів необмежені схили трохи далі від підйомника. Ще один "+" Ужка- великій теплий павільон, де можна переодягнутися, поїсти та відпочити. Переночувати мож у невеликому готелі або вагончику. З вечірніх розваг- непогана сауна або ресторан, чани
неподалік у с. Ужок. Доїхати з Ужгорода можна електричкою в 8.50, назад у 17.10 або машиною. |
А че тут так тихо? :acute: Красия ожила! Все работает, все трассы в снегу.Новый большой ратрак,после которого склон явно лучше, чем во всех предыдущих сезонах.С утра, когда я уезжал, он поехал наверх готовить трассы.Всю ночь шел снегопад.Может я ошибаюсь, но уже лет 10 такого не помню.Вообщем и погода способствует и руководство наконец раздуплилось. Ложка дегтя в этом позитиве разве что инструкторская школа(тема,особенно болезненная для горнолыжной школы "Оленей" и для меня ). Ничего не изменилось,99% инструкторской работы обеспечит месное население.Ну да и хрен с ним,главное сезон полноценно начался уже в декабре.
|
От думаю завтра поїхати і подивитись що там робиться (фото буде). Якщо з таким снігом низ буде в гавно (лед-земля) то мабуть поїду кудись далі... і більше не повернусь цього року.
|
@Gojko, У мене інша інформація про сьогоднішній день...
"Людей небагато,в обід більше,по обіді кріселка стояла майже хв.45,люди почали здавати скіпаси," ".Місцями траса вузенька,посередині насипана гора снігу,напевно,"про запас" 🙂 ,що втоптали,то ваше, ратрак їхав раз з гори і назад,і то ніби йому десь з'їхати треба було" "Деколи таке враження,що керівництво працює на конкурентів,а деколи,що їм просто пофігу гірка,а шкода" |
@Gojko, Навіть якщо пішки траси топтати... то все рівно буде краще ніж в усіх останніх 5 сезонах.
|
Цитата:
верхом не займаються!".Нижня траса далека до ідеалу але в цілому нормальна.Новий ратрак тільки 4-ий день на горі. |
Игорь, как там верх, скоростная и швейцария ?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:56. |