yura.bogomol |
09.01.2021 20:58 |
Цитата:
Коментар від Gojko
(Коментар 348859)
Да какой рейдерский захват....Просто местное население считает, что должно проходить на подьемник безплатно, а им анулировали скипассы.Вот и загородили трассу ветками и лавочками.Не знаю,может у них своя правда.Раньше были какие то договоренности с руководством Красии.
|
Не знаю коли і які там були домовленості, але я мав щастя спілкуватись з кількома неадекватами з Вишки. В кінці дня їхав додому. Тоді вальнуло трохи снігу і було проблематично роз'їхатись із рейсовим автобусом, який рухався назустріч. Ми, так як рухались на спуск, з'їжджали вбік майже в кювет і пропускали автобус. Потім збирались по декілька чоловік і по черзі виштовхували свої машини на дорогу. Під час цього всього нарісувалось пару мєсних авторітєтів, один був з бітою, і розказували нам (туристам) які ми нехороші, якого лисого ми туди припхалися, і що всі біди в їхньому селі через нас. Більш адекватні брати по крові запхали то бидло в автобус і вони поїхали.
Моя думка, що є група місцевих (а може і не дуже), яка такими діями хоче отримати певну вигоду від діяльності курорту.
|